Jau kravāju somu. ...nu gandrīz jau.


2 nedēļas un pāris dienas atlikušas līdz manam atvaļinājumam. Ko es darīšu? Došos iekarot jaunu pilsētu. Jup. Manuprāt, vislabākais veids kā atpūsties ir ceļojot apkārt. Ar karti rokās un ieteikumiem no neta listē. Vienam pašam, savā ātrumā, maldīšanās mākslā un kašķos ar sevi. Ir tik jauki, kad tevi neviens netirda iet tur vai tur, nečīkst aiz pleca un necenšas piedabūt ieiet tajā vai citā veikalā, kurā tev nu nemaz negribas iet. Tu ej kur gribi, skaties ko gribi un ēd ko un kad gribi. Paradīze.

Uz kurieni šoreiz? Ņujorka ir mans galamērķis. Jup, tieši tā - Ņujorka! Nekad neesmu bijis tur un šogad, noklausoties Empire State Of Mind, nolēmu - jāsaņemas un jāredz paša acīm! (par lēmuma ietekmi uz manu kredītkarti tagad gan nerunāsim).

Laiks atvaļinājumam laikus pieteikts, biļetes jau nopirktas un hotelis rezervēts. Vienīgais, kas paliek uz jautājuma zīmes: laika apstākļi. Ceru, ka nebūs nežēlīgi auksts. Tiešām ceru.

Un tagad nonākam pie miljonu dolāru (iedomāto) jautājuma: ja esi tur bijis un zini kādu labu vietu, ko ikvienam ieteiktu apmeklēt, ēdienu nogaršot vai vienkārši iztusēt - padalīsies ar mani? (un tagad iedomājies 2 maza suņuka mīļās ačteles uz tevi raugoties) ...un kā ar geju rajoniem? Geju klubiem?

...apsolos atgādāt kādas bildes no albuma.

P.S. Jup, tas nozīmē, ka tev gandrīz nedēļu marta beigās nāksies padzīvot bez Daniēla klades ieraxtiem. Bet tikai nedēļu. :D

2 komentāri:

  1. Pamēģini Christopher street bārus. Tur (vismaz kādreiz) bija daudz bāru un veikalu. Bet par aktuālāko info noteikti var dabūt kādā tūrisma info birojā:) Uh - laimīgais. Ņujorka ir fantastiska. Esmu bijis vairākas reizes un pilsēta tiešām nekad neguļ.. It īpaši Taismskvērs. Lai izdodas.

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk Splash bārs uz 17. ielas, pa vidu starp piekto un sesto avēniju... Tur ir jautri, daudz tautas, draudzīgi cilvēki un bārmeņi taisa šausmīgi stiprus kokteiļus. :))

    AtbildētDzēst