5 geju meli


Pasaule nav taisnīga padarīšana. Kādam paveicas vairāk - citam mazāk. Iespējams tāpēc mēs piedomājam, kad jādod atbilde uz kādu kutelīgāku jautājumu. Lai izskatītos labāki, tiktu pieņemti, netiktu apsmieti, utt. Lai kāds būtu iemesls - rezultāts viens: ir vairāki jautājumi uz kuriem atbildes mums gribās piepušķot katru reizi:

Pāršķirstot vecus arhīvus, atradu linku uz saglabātu raxtu par 5 visizkristalizējušamies gadījumiem, kad geji melo. Neiedziļinoties detaļās, te nu tie ir: (kārtas numurs nenozīmē svarīgumu - visi vienādi svarīgi)

1) Par to vai tev patīk Madonna - un nav ne mazākais brīnums, ka par šo jautājumu visi grib piemelot: lielākie fani, esot jauktā kompānijā, noteikti centīsies pieklusināt savu apsēstību ar Madonnu, jo dievināt novecojošu popzvaigzni ir nestilīgi vai arī baidīsies tikt iegrupēti stereotipiskajos gejos (ko es esmu pārliecināts, neviens negrib), jo visi zin vienu: būt Her Madgesty fanam ir gandrīz vai stereotips, kas iekalts akmenī, kad runa iet par gejiem. Tie, kuriem viņa tiešām riebjas, atskārtīs, ka cenšas savu riebumu pieklusināt gadījumos, kad apkārtējie naski apspriež jaunāko viņas singlu vai pat gatavojas doties pirkt biļetes uz koncertu - nu negribas būt tam baltajam zvirbulim ...it īpaši, ja skaidri zināms: tai koncī noteikti mudžēs "iespējas". Un kur nu vēl vienkāršāk uzsākt sarunu ar potenciālo "iespēju" kā sākt sarunu par tēmu, ko zini - stereotipiska??!

2) Par to vai esi gatavs pārgulēt jau pirmajā randiņā - nu visi par šo jautājumu kādreiz ir melojuši. Un melo. Un melos. Skaidrs ir viens - ar pareizo - gaidīt nav stilīgi. ...jo tu nezini vai aiz stūra nav kāds, kas viņa uzmanību nevēlas novērst. Un vislielākie melotāji pie šī punkta parasti ir tie, kas ar cietu sejas izteiksmi to atkārto katru piektdienas vakaru vienā un tai pat klubā tikai lai tai pat vakarā kādu dabūtu savā gultā.

3) Vai tu esi ar mieru būt pasīvs - tiem, kas no "tikai aktīvs" dzimtes: lai cik muskuļots un vīrišķīgs tu esi - tu esi gejs. Un punkts. Un geji ir veidoti, lai izbaudītu prostatas masāžu... Nevēlēšanās atzīt to iekšējo domu, kas tev ir bijusi ne vienu reizi vien, par: diez kāda sajūta ir iebāžot to pirkstu (vismaz) tur? apliecina tikai tavu Adonisa kompleksu, ko tev vajadzētu aizmirst, jo bauda tur ir. Bet tiem, kas gatavi izplest kājas pie mazākās iespējas negribas izskatīties pārāk vaļīgiem, kas noteikti nav kvalitātes zīme.

4) Par to vai esi kādreiz meklējies netā - gribi vai nē, vēl joprojām valda uzskats, ka meklēties netā (pēc partnera vai sexa - kas īstenībā ir viens un tas pats un visi, kas to noliedz atkal noteikti atskārst, ka melo) ir ne visai forši. Tas norāda, ka esi izmisis un tev nav īsti neviens ar ko kopā doties meklējumos uz tādām atzītām vietām kā klubi vai bāri. Tai pat laikā visi klusi apzinās - tas ir veids, kā atrast to, ko vēlies tad, kad ir nepieciešamība (nu vismaz teorētiski).

5) Par sava peņa izmēru - vai te ir papildus jautājumi? Jā, arī pavisam labi apdāvinātie čaļi ir melojuši un noteikti melos, jo zin, ka būt ekstra lielam ne vienmēr ir pluss - it īpaši, kad redzi - runāšana par to var nobiedēt un līdz darbībai tā arī var netikt.


P.S. Vienīgais koments, kas man radās lasot šo raxtu bija: nu ir tā taisnība. Esmu par to visu melojis un skaidri zinu - nākošreiz nemaz necentīšos sevi pārliecināt, ka runāju taisnību. Ir brīži atklāsmēm. Bet tie nav tai pat laikā, kad man gribās...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru