Seriāli - 5


Rudens sezona iekš TV jau iet  pilnā sparā un papildus jaunajām seriālu sezonām, ir arī krietni daudz jauniesācēju vai jaunatradumu. ...nu vismaz man.



Ellei ir vēstniecība arī uz zemes virsmas un tā, šķiet, atrodas Ņujorkā: 666 Park Avenue. Vistuvākais šausmenei, ko tomēr patīkami skatīties. Jane un Henry tiek pieņemti kā Drake mājas (kas atrodas 666 Park Avenue) apsaimniekotāji. Katrā sērijā it kā notiek kāds atsevišķs notikums, bet jūtams, ka visiem aizmugurē tomēr tiek vērpts kāds kopējs stāsts. Pirmā sezona.

Arrow - pāris noskrandušu zveinieku uz (it kā) neapdzīvotas salas atrod kuģa avārijā izdzīvojušo Oliver Queen. ...viņa kuģis avarēja 5 gadus atpakaļ un visi uzskatīja viņu par mirušu. Bet nu viņš ir atpakaļ starp dzīvajiem un ar tumšu noslēpumu, ko viņam uzticēja tēvs, kurš izdarīja pašnāvību pēc kuģa avārijas. Oliver ir apņēmies darīt visu iespējamo, lai mazinātu tēva (un viņam līdzīgo) nodarīto postu dzimtajai pilsētai. Vērts skatīties kaut vai tikai Stephen Amell dēļ. Sākusies pirmā sezona.

Don't Trust the Bitch in Apartment 23 - June ierodas lielajā pilsētā kā uzvarētāja, bet viss saiet greizi jau pirmajā dienā un viņa attopas meklējot dzīvokli, kurā dzīvot. Chloe ir party girl, kurai īsti nerūp neviens izņemot viņu un labi pavadīts laiks, bet vajag kādu, kas palīdz dalīt dzīvesvietas īri. Bla, bla, bla, ja saņemas un pārvar pirmo 10 minūšu super nērdiski saldo un klišejisko sākumu (kuru man izdevās pārvarēt tikai ar otru piegājienu) atklājas tiešām skatāms seriāls ar pāris krietni interesantām atziņām un labiem jokiem. Nupat sākās otra sezona.

Scandal US - neparedzams un ierauj tevi jau no pirmās sērijas. Oliva Pope ir kas līdzīgs ļoti apsviedīgam PR speciālistam, kurš zin, ko un kā. Kaut kas līdzīgs, jo viņa ir daudz kas vairāk kā tikai PR speciālists. Uzticama komanda, pats ASV prezidents kā izbijis mīļākais, labi keisi, raits temps un vai es jau minēju, ka neparedzams? Sākusies otra sezona un gaidu katru sēriju.

The Vampire Diaries - True Blood ir gaidīšanā, so tagad var pievērsties citiem vampīriem. Jau 4tajā sezonā ejošs stāsts par 2 brāļiem vampīriem, no kuriem viens ir cēls un labsirdīgs, bet otrs ļauns. Abi atgriezušies dzimtajā pilsētā pēc gadu simtu klejošanas un cīnās par vienu un to pašu meiteni, kuras labākā draudzene ir ragana. Bla, bla, bla - 4 sezonas, vienā rindkopā nav jēgas censties izskaidrot, bet fakts ir viens - varoņi ir krietni garšīgāki kā iekš True Blood.

Underemployed - tikai otrā sērija, kuru varbūt pat nebūtu pamanījis, ja nebūtu nogarlaikojies zaļš, bet izrādās labs stāsts par draudzību, kādu mēs visi gribētu. Draugu grupiņa, izšķiras tūlīt pēc vidusskolas pabeigšanas - lieli plāni un cerības. Lieki teikt, ka pēc gada stāstam sākoties, neviens no plāniem nav izdevies kā plānots un viņi ir lielajā ļaunajā pasaulē uz savu roku. ...bet atkal kopā. Un tas ir tas cilvēcīgais faktors, kas, vismaz mani, pašlaik pievelk šim seriālam.

Person of Interest - Finch bija kompjūterģēnijs, kurš valdībai radīja programmu, kas palīdz izkalkulēt teroraktu iespējamību pirms tie notiek. Bet izrādījās, ka informācija, kas atmesta kā nederīga, diezgan bieži noveda pie citiem noziegumiem. Pirms savas nāves inscenēšanas, viņš parūpējās, lai programmai šo info nosūta viņam personas koda veidā. Pārliecinājis (un pieņēmis darbā) John, viņi kopīgi cenšas novērst šos noziegumus, kas saistīti ar katru personu kodu, kas nonāk viņu rīcībā. Otrā sezona.

The Mentalist - kārtējais stāsts par pareģa (Patrick) palīdzību noziegumu izmeklēšanā. Bla, bla, bla - jau 5tā sezona, so...

...un manā straumēšanas listē stāv Hunted.

1 komentārs: