Recepšu grāmata "Dabīgā Raža"


OMG (un tagad iedomājies mani to sakot paaugstinātā, bet uzsvaru turpinošā un ieinteresējošā, tonī) - tu neticēsi, ko es atradu netā! Recepšu grāmatas apraxtu! ...un tev jau šķiet, ka zaudēji interesi, pareizi? Wait, wait, wait - par šito tu gribēsi dzirdēt: tā ir 61 (!) lappusi bieza recepšu grāmata, kur katrā receptē neiztrūkstoša sastāvdaļa ir sperma. Tieši tā! Natural Harvest: A Collection of Semen-Based Recipes by Fotie Photenhauer ir recepšu apkopojums, kas ne tikai piedāvājot receptes, bet arī noderīgus padomus kā spermu uzglabāt, pagatavot ar to ēdienus un arī pasniegt.

Par ko tik cilvēki neaizdomājas, pareizi?

Un pirms tu sāc - jā, tā ir pavisam reāla grāmata. ...cietos vākos, pilnās krāsās un 61 lapu bieza. Pārdota jau vairāk kā 1500 kopijās un pat nominēta Pasaules gardēžu pavārgrāmatu balvai 2009tajā.

Tās apraxts skan sekojoši (manā aptuvenā tulkojumā): "Sperma nav tikai barojoša, bet tai ir arī lieliska textūra un pārsteidzošas īpašības. Tāpat kā labam vīnam un sieram arī spermas garša ir bagāta un dinamiska. Spermu nav grūti saražot un tā ir viegli pieejama daudzās, ja ne visās, mājās un restorānos. Neskatoties uz visām tās pozitīvajām īpašībām, sperma vēl joprojām netiek pilnvērtīgi novērtēta kā pārtika. Šī grāmata cer to mainīt. Tikko tu pārvarēsi sākotnējo atturību, tu būsi pārsteigts uzzinot cik fantastika sperma var būt virtuvē. Sperma ir interesanta ēdiena sastāvdaļa, kas piešķirs katram ēdienam interesantu pieskaņu. Ja tu esi aizrautīgs pavārs, kurš nebaidās eksperimentēt ar jaunām ēdiena sastāvdaļām - tu iemīlēsies šai pavārgrāmatā."

Netā pieejamās atsauksmes gan dalās, bet... Labi, es nesaku, ka tai jākļūst par ikdienišķu superēdienu, bet kā ar super sexīgu pieskaņu divvientulības īpašai maltītei, kas var spēlēt labu priekšspēles lomu? :D Nebūsim svētulīgie, vismaz manā pieredzē daļa (lai neteiktu - liela) no varavīksnes puikām "dzīvo" tam beigu pasākumam, lai dabūtu gaidīto devu, so kāpēc lai šādas receptes nebūtu papildus stimuls vai labs iemesls kopīgai spermas "saražošanai"?

Grāmata gan nav pārstāvēta Amazonā, bet pieejama tikai kādā LULU šopā. $25 + nodokļi un pasta izmaxas.

Te ir pāris receptes, kas no šīs grāmatas noklīdušas netā:

Zemeņu Splasharita (tiem, kas nesaprot angliski - vārdu spēle ar Margaritu un plunkšķi ūdenī, ko šajā gadījumā - lasi receptes beigas - var tulkot arī kā "beigšanu")

1 krūze saldētu zemeņu, kas sagrieztas gabaliņos
1/2 krūze labas tekilas
1/4 krūzes Triple Sec (tiem, kas nezin - apelsīngaršojošs liķieris)
1 ēdamkarote svaigas spermas
2 krūzes saskaldīta ledus

Blenderī jāsamixē visas sastāvdaļas (izņemot spermu) līdz viendabīgai masai. Tad tā jāielej glāzēs, kas ar apcukurotām maliņām. Spermu, sadalot līdzīgi, pārlej pāri dzērieniem glāzēs. Aukstā dzēriena ietekmē sperma sarecēs un piedos speciālu nobeiguma piedevu dzērienam.

Apspermoti cukurotie pekanriexti

1/2 krūze cukura
3 krūzes pekanriextu (varot izmantot arī citus riextus)
3 ēdamkarotes izkausēta sviesta
1-2 ēdamkarotes svaigas spermas

Riextus vienmērīgi jāapviļā izkausētajā sviestā, jāuzliek uz cepampapīra un krāsnī (pie 175 C) nedaudz jāapbrūnina līdz gaiši brūni. Bļodiņā cukuru labi samaisa ar spermu (un varbūt pavisam nedaudz izkausēta sviesta) un vienmērīgi iemaisa apbrūninātajos riextos, lai tie būtu labi cukuroti. Uz kādām 5-8 minūtēm atkal ieliek riekstus krāsnī, kamēr cukurs piekalst riekstiem.

Grāmatā esot pievienoti arī padomi:
- sperma gatavojas (vārās, cepjas) kā olu baltumi, nevis kā majonēze,
- lai iegūtu labi garšojošu spermu, jādzer ingvertēja,
- visvairāk spermu var "saražot" pēc labi izgulētas nakts vai paildzinātas priekšspēles.



P.S. Šķiet man ir pirmais ieraxts šīgada Xmas wishlistē! :D  ...vai kāds nedodas uz štatiem?

1 komentārs:

  1. Xmas pienākušas ātrāk - nupat kāds sekotājs atsūtīja šo linku, kur visa grāmata ir ieskanēta ;)

    http://www.scribd.com/doc/93126222/Natural-Harvest-A-Collection-of-Semen-Based-Recipes

    Priekā! :D

    AtbildētDzēst