Kandidātu pieteikšana sākusies!


Pienācis tas brīdis, kad uzrāpjos uz pavisam nelielas kastes, nedaudz noklepojos un noteikti ar pamatīgi nopietnu sejas izteiksmi paziņoju: atkal pienācis tas brīdis, kad tev ir iespēja izvirzīt savus vēlamos kandidātus gada iekārojamā puiša balsojumam.

Ja tā nu ir sanācis, ka nezini ko tas nozīmē, tad laiks nokaunēties un žiperīgi sākt lasīt:



katra gada beigās šai kladē degunu bāzošie vai garām ejošie nodod savu balsi par kādu no 100 iekārojamākajiem bāliņiem un tad es, apkopojot visu statistiku, savelku kopā kurš tad ir bijis tas aizvadītā gada vis vis visiekārojamākais džeks. (balsošanas top 100 un uzvarētāju top 10 no iepriexējiem gadiem skaties top10 sadaļā)

Un jā, lai izbeigtu runas par to, ka pēkšņi kāds nav iekļauts balsošanai - pāris nedēļas pirms top100 izlikšanas apskatei un balsošanai, katram no jums ir tiesības ieteikt savus favorītus. Nu neesmu es vēl supermens un varbūt kādu spožu talantu (foršu seju, sexīgu smaidu, utt. - izvēlies sev tīkamo apzīmējumu) vienkārši esmu palaidis garam. Gadās. ...reti, bet gadās.

Tad nu ieteiktajiem kandidātiem jāatbilst pāris vienkāršiem noteikumiem:
-mēs nediskriminējam: precējies, neprecējies, homo vai straight, aktieris vai deputāts, latvietis vai cittautietis, utt. - ja ir laba sasaiste ar Latviju, viņš der ("vec vectēvs latvietis" vai "vienreiz bijis Latvijā" īsti neskaitās. šššss, nemaz necenties - neskaitās!).
-jābūt pazīstamiem vairāk vai mazāk, bet lielākai auditorijai (kaimiņu Juris vai Jānis īsti nederēs, lai cik burvīgs viņš būtu).
-ne noteikti jābūt fiziski dzīvojošam Latvijā (arī daudzajiem Sprīdīšiem dota iespēja, jo mēs zinām, ka tur ārā ir pamatīgi talanti).

Jā, pirms jautā - laiks ieteikumiem ir līdz 28tajam novembrim (ieskaitot). Veselas 2 nedēļas, bet pēc tam gan - basta un āmen, jo es likšu kopā to top 100.

Mails ieteikumiem tas pats vecais: zemmatraca@gmail.com un nav ierobežojums cik daudz kandidātu iesaki - ir 100 vietas un kādam tās būs jaaizpilda. So: aidā!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru