Hetero for pay*


Vai tu būtu ar mieru atteikties no būšanas gejam un pilnībā sākt dzīvot hetero dzīvi, ja tev par to apsolītu naudu? Un ja apsolītu daudz, daudz naudas?

Jau pāris dienas pieķeru sevi pie domas par neseno ziņu no Honkongas, kur bagāts tēvs apsolījis 65  miljonus (jā, miljonus) dolāru un savu palīdzību biznesa uzsākšanā (ja ir tāda vēlme un spējas) puisim, kurš viņa meitu varētu "apburt" un pārvilināt atpakaļ hetero pasaulē. Jup, viņam nav īsti pa prātam, ka izskatīgā meita ir kopā ar sievieti... Meita jau gadiem dzīvo kopā ar savu partneri Francijā un gada sākumā esot pat oficiāli sareģistrējusies partnerattiecībās.


Jā, pareizi, mans jautājums sākumā šķiet nepareizi formulēts, jo meita jau naudu nesaņems, samaxāts tiks puisim, kurš viņu "apburs", bet ideja tad naudā tik un tā. ...un doma, kas galvā nedod miera - vai nauda var motivēt šādā (homo - hetero) dimensijā, jeb tēvs ir tikai savādāks bum, bum (klauvējot pie tukšas cepumu kastes) homofobs?

It kā jau homofobi uzstāj uz idejas, ka homo ir mūsu izvēle un (arī ar reliģijas palīdzību - kā iekš ExOdus, kas ir tas vispazīstamākais piemērs) mūs ir iespējams pārliecināt neskatīties uz puišu daiktiem, bet laizīties, ieraugot sieviešu spraugas. ...problēma gan tajā, ka ne reizi vien dzirdēts, ka tur grūti viņiem ar to padarīšanu iet. Vai miljoni dolāru varētu šo "pārmaiņas" ceļu padarīt vieglāku?

Droši, ka esi dzirdējis arī par krietni populāro geju porno kategoriju - gay for pay (gejs par samaxu), kur hetero džekiem tiek sapiķots, lai viņi izdrāztu kādu geju vai savā starpā paņemtos - ar lozungu - esmu bez naudas un drāžos ar džeku tikai naudas dēļ. ...saņemot naudiņu viņš atgriežas hetero dzīvē (ja pieņemam ideju, ka viņš tiešām ir hetero). Pēc Honkongas tēva idejas - puisim vajadzētu meitas "apburšanu" veikt tādā pakāpē, ka viņa ne tikai sexo hetero stilā, bet pat uz citām sievietēm vairs neskatās un dzīvo laimīga hetero dzīvi...

Vai nauda tiešām varētu motivēt, ka daikts pēkšņi kļūst ciets, ja gar to plika beibe masējas? Un vai nauda varētu piespiest šādu erekciju veiksmīgi noturēt? Nakti no nakts? Vai tā varētu mani pārliecināt atskatīties uz garām ejošu beibi īsā kleitiņā, nevis kleitiņas, bet meitenes apaļumu dēļ? Vai nauda varētu mani darīt laimīgu pilnīgā hetero dzīvē, kur citam vīrietim ir vien loma kā čomam? ...atceroties visu to kaisli un baudu no geju sexa? ...vai atceroties tās pieķeršanās sajūtas, ko iegūsti no simpātiska puiša, jūsu attiecībām ieejot nākošā pakāpē? ...un to savādo uzbudinājumu, atskatoties uz tiešām garšīgu puisi, kurš pagājis garām tev pludmalē, ievīstījies tikai mazā, mazītiņā spandexa gabalīņā?

Šķiet personīgi man, šo stāstu interpretējot par maxāšanu, lai kļūtu par hetero, beidzot izkristalizējās, ka esmu caur un caur gejs. Nevis bi un nevis domīgais, bet gejs, kuram patīk puiši un viņu daikti. Iespējams tikai šādi aizdomājoties, tagad secinu - varbūt šī pieeja der kā arguments visiem tiem, kas saka - būt gejam ir izvēle. Ja tā, tad mans jautājums ir - cik ilgi un par kādu cenu (lasi veselais saprāts pret dz;ivniecisko tieksmi)

...vai varbūt es kaut ko esmu palaidis garām?


* ar pārformulējumu no "gay for pay"

1 komentārs:

  1. Man domāt, lai cik naudas tiktu nolikts priekšā, tāpat attiecības uz šādiem noteikumiem balstītas, būtu viens vienīgs teātris. Rupjš, liekulīgs teātris, nežēlīgs pret visiem tā dalībniekiem...
    Kas attiecas uz to, ka būt gejam ir izvēle, tad nu būtu pasaulīt augstā, ja tas būtu iespējams!!! Diemžēl nē - visiem tas labi zināms, tikai lielai cilvēku daļai nav izdevīgi šādu faktu atzīt.

    AtbildētDzēst