Seriāli - 4

Pienācis laiks pirmajiem rudens seriāliem. Oh, kā man riebjas gaidīt nedēļu līdz nākošai sērijai...



Elementary - kārtējais piegājiens Šerloka Holmsa stāstam vien šoreiz doktors Vatsons ir Čārlija enģelis Lucy Liu un stāsts notiek mūsdienu Ņujorkā. Viņš ir no narkotiku rehaba nupat kā iznācis smartass, viņa - nolīgta "pieskatītāja", lai viņš nepievērstos narkotikām. ...un izrādās, ka policijas izmeklētājs ir ļoti labs draugs, kuram vajag palīdzību. Ne tik labs kā abas britu Sherlock sezonas ar Cumberbatch(u) galvenajā lomā, bet krietni skatāms.

Gordon Ramsays Ultimate Cookery Course - jau dzirdi manu prieku balsī? GR ir viens no mūsdienu komerciāli pazīstamākajiem pavāriem ar entajām Michelin zvaigznēm, tv šoviem un jā - arī pāris restorāniem. 100 daudz maz vieglas receptes, ar viņa demonstrāciju un paskaidrojumiem, noderīgiem padomiem virtuvē un padomiem no speciem izvēloties ēdienu sastāvdaļas - godīgi teikšu - tiešām baudāmas sērijas, kuras kaut vai ideju uzsūkšanas pēc būtu jāredz ikvienam. Viens no nedaudzajiem, ko var noskatīties iekš YouTube.

Breaking Amish - 5 jauniem amīšu (Amerikas iedzīvotāju kopiena, kuras piederīgie atsakās no visa modernā savās dzīvēs) kopienas pārstāvjiem tiek dota iespēja izrauties no savas ikdienas un doties uz Ņujorku. Daudz drāmas un ilgas spriedelēšanas, bet kaut kas tai visā aizrauj. ...tai pat laikā nepamet sajūta, ka viss šovs ir kā augstprātīgs zoodārzs ar domu: pamet viņiem zivi un skaties kā viņi to ēd, tad izdomā ko citu, lai paskatītos kā tie nabadziņi darās tālāk.

Go On - galvenajā lomā ir Matt no Draugiem. Jup, komēdija. Viņam nomirst sieva un priekšnieks liek iziet kaut ko līdzīgu emocionālajam rehabam, kas ir pašpalīdzības grupa (gandrīz kā anonīmie alkoholiķi) ar kādiem 10 dīvainīšiem, kuram katram ir savs stāsts.

The Mindy Project - indiešu meitenes stāsts meklējot savu lielo mīlestību. Nē, ne mazākā mērā Bollywood, darbība ir mūsdienu Ņujorkā, šķiet. Viņa ir veiksmīga sieviešu daktere, kurai vienkārši neveicas ar puišiem. Un jā, šī ir komēdija. Pretīgākais ir tas, ka tu sāc pamazām asociēties ar Mindy, jo abi esat bišku līdzīgi. Uh, nu varbūt tas tikai man tā...

I Just Want My Pants Back - īstenībā, ir labāks kā izklausās. Par 4 draugiem mūsdienu Ņujorkā. ...un jā, man priex beidzot redzēt ka arī hetero personāži tiek attēloti kā apmāti pēc sexa. Un tās bixes, kuras tiek meklētas bija kājās meitenei. Jā, zinu, nav jauns, bet hei - ir takš jābūt arī kādam prieciņam nostraumēt visu sezonu negaidot nedēļu pēc nedēļas.

Hotell Hell - kādā no iepriekšējiem ieraxtiem minēju Mary Portas tv šovus, kas piebāzti ar analīzi, idejām un ieteikumiem. Gordon Ramsay (jā, tas pats) iejuties pamatīga padomdevēja hospitality jomā - viņš dodas pa Amerikas hoteļiem tos vērtējot un cenšoties palīdzēt to vadītājiem. Viens no šoviem, ko noteikti vajadzētu skatīties visiem, kam kaut nedaudz ir saistība ar kādu viesnīcu, viesu māju vai hosteli. Bet arī citi nenožēlos, jo ir daudz lietas, kas var noderēt ne tikai iekš hospitality.

Partners - hmmm. Jā... Viens no tiem, kas kategorijā - parīk vai nē, tur nav citu ceļu. 2 bērnības draugi ir arhitekti un strādā kopā, bet pagaidām stāsts bijis par visu tikai ne to. Viens no viņiem ir gejs (tas, kurš no Crazy Betty) un otrs hetero. Abiem ir otras pusītes un tur arī visas tās ķibeles. Šovu veido tie paši producenti, kas piedalījās Will & Grace tapšanā, so ir jādod iespēja. ...bet tikai viena.

Ja jau iesākām ar tiem, kurus vērts ievērtēt, lai pats spriestu - World Without End. Viduslaiku kostīmdrāma ar ļoti dīvainu storiju, kuru man īsti neizdodas uztvert. Vienu no lomām spēlē arī Miranda no SATC, šoreiz gan daudz garāki mati, platas vadmalas un auksts aprēķins. Uh, tiešām gaidu The Game Of Thrones jauno sezonu.

Papildus šiem: Downton Abbey sākusies 3 sezona, 2 Broke Girls ieiet 2trajā un Citizen Khan ir vienkārši super pats par sevi.

P.S. un pavisam piemirsu - pavisam, pavisam nejauši uzdūros "Agneses videoblogam". :D Mrs. Brown's Boys ir vienīgā komēdija pēdējā laikā, kuru skatoties tiešām smējos pilnā balsī. Otrās sezonas sērijas ir arī iekš YouTube.

4 komentāri:

  1. Tiko noskatījos "Damages" - nu dikti patika!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad tev varētu patikt Boss. Cita joma un cits piegājiens, bet tiešām augstas raudzes plānošana, netīras spēles un neparedzami notikumi.

      Dzēst
  2. lieliski, seriālu nosaukumi iekrāti kādam laikam.
    kur tu vispār ņem informāciju par jaunākajiem iznākušajiem seriāliem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ...pirātu līča visvairāk straumēto seriālu saraxts.

      Dzēst