Aleluja! ...beidzot ir tiešām skaidrs kā!


Kamēr Ukrainas nevalstiskās zilo un cilvēktiesību organizācijas lūdz pasaules iejaukšanos, lai nepieļautu 2. lasījumu parlamentā likumam par geju propagandas pretlikumošanu, no Krievijas (būsim tieši - Sanktpēterburgas) nupat ir atspīdējusi glābējgaisma mums visiem tumsoņām. Vitālijs Milonovs, kurš bija ierosinātājs Sanktpēterburgas pret geju propagandas likumam, nupat, nupat ir padalījies ar visiem savās zināšanās kā izārstēt homoseksuālas tieksmes. Gatavi? ...badojoties un nododoties lūgšanām.



Radio intervijā uz jautājumu, ko viņš darītu, ja viņa dēls informētu viņu par to, ka ir gejs, V. Milonovs atbildējis, ka nekavējoties aizvilktu viņu pie mācītāja, kurš apgaismotu puisi par slikto ieradumu un to, cik vienkārši to ir atmest. (aptuveni tulkojot no minētā linka V.M. vārdi): "Dievs var mums sūtīt daudz kārdinājumus. Bet lieta ir tāda, ka šo slimību var viegli izārstēt ar badošanos un lūgšanos. Es nezinu nevienu gadījumu Krievu Pareizticīgajā baznīcā, kad kāds nebūtu izārstēts no šī grēka ar savas dziļākās nožēlas palīdzību. Cilvēki no tā atbrīvojas tieši tāpat kā viņi tiek vaļā no kleptomānijas vai piemēram, "izvirtības".

...un tikai vakar galvā nonācu pie secinājuma, ka nebūtu īsti iespējams atteikties no būšanas homo, pat ja man maxātu par to. Izrādās nožēla, badošānās un lūgšanas to izdarīs, jo tas tāds kārdinājums vien ir... Hmmm...

Jā, labrīt!



P.S. Sagadījums vai nē, bet tiem, kuri seko līdzi notikumiem rozā ziņās, atminēsies pavisam neseno jaunumu no Kalifornijas likumdošanas updeita, kur nupat stājies spēkā likums, kurš aizliedz jauniešus ievietot tā sauktajās ex-gay terapijas reliģiskajās nometnēs, uztraucoties par postu, ko tās atstāj uz jauniešu psihi.

...bet tur noteikti viņi nav neņēmuši vērā to nožēlas efektu, ko V.M. uzskaita kā svarīgu, pareizi?

P.P.S. Vai nebūtu īstais laiks nākt klajā ar oficiālu paziņojumu (Europride gaismā), ka mēs būtu gatavi sniegt politisko patvēramu un aizsardzību V.M. dēlam, ja viņš tiešām izdomātu tēvam pateikt, ka ir gejs. :D  ...nu vismaz uz laiku līdz garmataini puiši, kuri meklē incesta izklaides netā pirms gulētiešanas, nepanāk geju aizliegumu arī pie mums.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru