Tētis un paps

Neil Patric Hariss ir viens no Amerikā pazīstamākajiem teātra un filmu aktieriem, ikdienas TV populāra seriāla How I Met Your Mother aktieris un ilggadējs vadītājs tādiem lieliem šoviem kā Emmy Awards un Tony Awards.  Un jā, viņš ir arī gejs. 2010. gadā žurnāls Time viņu iekļāva pasaules 100 ietekmīgo cilvēku listē ar paraxtu - The public's perception of gay men is shifting because of this guy (aptuveni tulkojot: Viņa dēļ mainās sabiedrības uzskats par gejiem).

Bet šis nav ieraxts par personībām - gejiem. Šis ir stāsts par Neil(u) un David(u) - tētiem! Ja seko līdzi kādai ziņu listei, pagāšgad būsi manījis viņu lielo fotointerviju žurnālam People, kurā Neil(s) un David(s) (kurš ir aktieris, pavārs un reportieris), pasaulei atrādīja jauno ģimenes modeli - "gay power couple - parents" (aptuveni tulkojot: ietekmīgs geju pāris - vecāki).


Atzīšos, nebūtu īsti atcerējies par šo bilžu interviju, ja neuzmaldītos netā pieejamai Oprah(s) nesen notikušai atklātajai intervijai ar abiem viņu mājās Losandželosā. Ja tev ir kāds brīdis, nenožēlo tās 40 minūtes noskatoties - visam pa vidu viņi runā par daudziem nopietniem topikiem, kas dod pamatīgu ieskatu kā tas ir būt gejiem vecākiem. Nepalaid garām tiešām iespaidīgi formulēto Oprah(s) atklāsmi par to ko nozīmē bērns geju attiecībās.


Te pieejami 2 video ar pilno interviju (un vesela tonna popup reklāmu, bet dāvinātam zirgam zobos nekatās, pareizi?).

Un lai arī viņiem ne visai gribas būt tā saucamajiem role-models, neatliek nekas cits kā vien pakratīt galvu un piekrist - viņi ir vieni no tiem, kuru stāstu paskatoties, šķiet - tā gribu arī es. ...un es parasti esmu tas, kurš no bērniem pa gabalu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru