Pavisam vienkārši ABC



Jau kādu laiku nepieklājīgi ignorēju ēpastā ienākušu vēstuli no puiša, kurš jautāja kā man izdodas dabūt puikas gultā tik bieži? Vai tiešām radies iespaids, ka bieži? Hmm, laikam jau viss atkarīgs no tā ar ko salīdzina. Šorīt nospriedu - ir laiks atbildēt šo ēpastu. Bet darīšu to te - ar domu - ja nu kādam vēl šī atbilde var palīdzēt.



Kādam vairāk, citam mazāk, bet mūs visus vieno diezgan līdzīga padarīšana - tas miets biksēs krietni bieži diktē noteikumus pār smadzenēm galvā. Jo karstāks laiks, jo biežāk tas notiek. Kādam vienu reizi nedēļā rodas gribēšana, citam arī ar 3 reizēm dienā nav pietiekami. Taču skaits nav noteicošais, jo ko dod kvantitāte, ja nav kvalitāte, pareizi? Labi, runas pie malas - man ir pāris likumi, kuri pierādījuši savu lietderību un lai cik vienkārši tie varētu būt - viss ģeniālais ir vienkāršs.

Nelielai atkāpei gan nākas piebilst - esmu izlepis un domāju, ka zinu ko gribu, kad meklējos sexam. Man ir mani standarti un mani neuztrauc, ko par mani domā citi. Ja es gribu sexu, es gribu sexu, ja atklāju, ka tu par ko melo, nekaunos to pateikt un pagriežoties doties prom. Bet skaties visu caur savu prizmu un pielāgo saviem standartiem.

Meklē - ja ir gribēšana un laiks, nav ko lieti vilkt to gumiju garumā - sāc "meklēšanos". Ja izdomā priekšroku dot sludinājumam - izvērtē iespējas kur (gribu.lv, gay.lv, gejiem.lv, utt) un aidā! Tu skaidri zini ko gribi, tad kāpēc tā arī neraxtīt? Personīgi mani tracina visi tie sludinājumi, kas ir izplūduši un tēlaini - es gribu drāzties, atsūkāt, maigoties, utt., nevis piedalīties īsstāstu konkursā. Raxtot manu sludinājumu, tas vienmēr būs kodolīgs un īss. Ja iepērcies kādā no puiku lielveikaliem (ar profiliem - tie paši gay.lv, gejiem.lv, gaydar, manhunt, planetromeo, utt.) - atkal tāpat - es nelasu izplūdušus puslapu garus textus. Ja nespēj pateikt ko gribi (un tavs foto nav redzams, bet par to vēlāk) - cerības uz manu uzmanību ir 0 līmenī.

Nemelo - vai tiešām ir jēga atņemt gadus, kilogramus un pielikt pieredzi? Tiešām? Tu neesi vienīgais, kurš domā. Es esmu pretīgs un eju prom (vai aizveru durvis), ja redzu rakstītajam, redzētajam neatbilstošu situāciju. Mani neinteresē kā tu jūties vai kāda motivācija bijusi, to izmainot - ja esmu uzaicinājis tevi pie sevis, vai eju pie tevis, es gribu tikai vienu - sexu (vai nu ko esam vienojušies) ar to ko vienojāmies. No personīgās pieredzes esmu mācījies cik pretīga ir sajūta, kad tev pasaka - "piedod, bet nekas nesanāks, jo...", tāpēc nekaunos to pašu teikt, kad jūtos apmānīts. Piedrāzt tevi un tavas izjūtas - ja tu melo - tu melo un ar to jārēķinās! Protams, jo vaļīgāki standarti (un lielāka gribēšana), jo mazāk pārpratumu, bet ceru, ka ideju saprati. Par pieredzi runājot - tāpat kā darba pieredze tavā CV, arī šī ir kaut kā jāiegūst. Tai pat laikā - pats zini cik pretīgi jutīsies, ja pieņemsi darbā cilvēku, kurš teiks, ka ir specs, bet izrādīsies nezin par ko runā. Ja esi iesācējs - tā arī pasaki. Tur nav par ko kaunēties - būs līdzīgi čaļi, kas gribēs sākt palēnām visos līmeņos; būs puiši, kuriem patīk pamācīt, utt.

Foto - atsevišķs stāsts stāstā. Aizmirsti dabas ainavas, mazus zvērus, abstraktas bildes, bezbilžu profilus - tie (manu) uzmanību nedabūs nekad. Ja nejūties drošs par pilnu foto profilā, liec vismaz bezsejas ķermeņa foto - tas tik un tā ir labāk kā tukšums. Vai tu tiešām atbildi saraxtei ar profiliem, bez bildēm? Nekad neaizmirsti vienu bībelisku patiesību - citi tevi vērtēs tāpat kā tu vērtē viņus. Pat ja man nav foto kādā profilā, tas noteikti būs manā pirmā vēstulē, jo es zinu - es savu mūžu netērēšu laiku saraxtei ar bezfoto profilu, kad esmu nogribējies. Papildus tam mani uzjautrina visa tā saraxte ar foto: oh, šitais gan nav īsti jauns foto, bet esmu tieši tāds pats dzīvē! Tiešām? Ja tu to piemini, tad noteikti ir kāds iemesls kāpēc to dari un tas nozīmē tikai vienu - kur ir problēma ielikt jauno foto? Tu neesi atnācis uz izstādi - sagatavo 2-3 sakarīgas kvalitātes foto un zinni - ar tiem būs pietiekami, lai noslēgtu darījumu. Ja tev vai viņam ar to nepietiek - spried pats.

Esi konkrēts - pieņemsim: potenciālais kandidāts atrasts, bildes apmainītas un akceptētas, ideja par sexu ir - ko tālāk? Vienojaties kas abiem prātā! Šķiet galīgi garām, bet tā nav - sexam ir tik daudz izpausmes un nekur nav raxtīts, ka 2 puiši ar vārdu sex sapratīs tieši vienu un to pašu. Esmu vienkārši, bezcemorijāli izdzēsis tik daudz epastus ar saraxti tikai tāpēc, ka tur atbilde ir - nu nāc ciemos un gan jau kaut ko sadomāsim. Es negribu iet ciemos, lai ko sadomātu - es gribu sexu. Ja tu nezini ko gribi vai vari - pasēdi un izdomā un tad raxti savu sludinājumu vai epastu. Nemelo arī te. Tāpat kā ar melošanu datos/bildēs, dabūsi tikai pamatīgi sačakarētu pieredzi, kas nebūs patīkama atcerēties. Ja gribi tikai raut kulakā, tā arī pasaki, ja negribi neko vairāk par orālo - tā pasaki, utt. Ja gribētais nesaskan - viss, paldies un jauku dienu. Pats zaudēsi savu laiku, būsi vīlies un dusmīgs, ja nezināsi ko gribi un iesi uz kaut ko vienkārši iešanas pēc.

Nevelc garumā - esmu atklājis vienu lietu - kad esmu nogribējies, esmu nogribējies. Punkts. Ja man ir interese par tevi, es to arī izrādīšu - epasts ar pieliktu foto un skaidru uzaicinājumu uz darbību ir mana pirmā darbība un to sagaidu arī pretī. Jo agrāk pateiksi, ka vari aicināt ciemos vai tikai doties ciemos, jo mazāk pārpratumu un izniekota laika tas dos. Ja tu velc gumiju un neproties - ir daudz citu zivju dīķī, es netērēšu laiku ar tevi - ja gribi čatot - čato. Es labāk iečekošu kādu porno un noraušu kulakā 10 minūšu laikā kā čakarēšos čatojot ar tevi par neko. Papildus tam - nevelc garumā, ja kas nepatīk - piedod, nesanāks un skaties profilus/sludinājumus tālāk.

Vieta - temats, kuru nevajadzētu novilcināt. Jau minēju - savā saraxtē to cenšos iekļaut jau pēc iespējas agrāk, lai skaidri dotu saprast uz ko paraxtos. Salīdzinot ar Parīzi, Londonu vai Romu, Rīga ir salīdzinoši neliela izmērā. Tieši tāpēc jo vairāk mani izbrīna puišu nevēlēšanās ceļot nieka 20-30 min līdz sexam. Un es zinu ko runāju, lielajās pilsētās, interesanta piedāvājuma dēļ, ceļots ne tikai 50 minūtes vienā virzienā vien. Vai tu tiešām labāk nīksi pie datora visu vakaru cerībā atrast kādu sexam kā iekāpsi sabiedriskajā un jau pēc 20-30 min darītu to ko gribi ar to kuru gribi? Labi, ne visi domā kā es, kad esmu nogribējies - kā Neatkarīgais saka: fair enough. Starp citu - gadījumos, ja vietas nav abiem, tas vēl nav pasaules gals. Padomā ar galvu! :P

Drošība - neatņemams punkts, kuru nedrīkst aizmirst. Tu nekad nevari zināt uz ko paraxties līdz tiešām viss notiek. Ir mūsu vidū arī frīki, ir. Vienīgais, ko es liktu paturēt prātā - domā ar galvu, bet neliedz tai ierobežot sevi! Satiecies tikai ar puišiem, kuru saraxte iedveš pārliecību, ka abi esat uz vienas lapas un abiem ir viens mērķis - sex (vai nu kāds jums cits padomā). Ja aicini ciemos, apdomā visu un neizaicini likteni: sagaidi ārpusē, nenosvied maku redzamā vietā, neatstāj vērtslietas visiem redzami, utml. Jo ātrāk satiksi, jo vieglāk būs izlemt - turpināt vai pateikt - piedod, te nekas nesanāks. Ja ej ciemos - neņem līdzi visu vērtīgo, kas tev ir, nekaunies prasīt adresi iepriekš vai uzstāt, lai tevi sagaida uz ielas, dod telefona numuru, utt. Satiekoties, nekad nekaunies jautāt - piedod, tas neizskatās kā runājām, kāpēc? Tu esi noteicējs par to - jūsu starpā kas notiks vai nē. Ja kaut kas neatbilst runātajam - tikai tu būsi tas, kurš izlems - akceptēsi izmaiņas un dosies tālāk vai nē.

Pie drošības noteikti jāatgādina arī par izsargāšanos - tikai jūs paši esat atbildīgi par šo lēmumu un tā izpildi. Ja tā sanāk, ka preži nav nevienam no mums - piedod, stulbi sanāca, bet nu shit happens. Utml.


Īsumā, šķiet, tas ir viss. Protams katram no punktiem ir savas situācijas un nekas nav viennozīmīgi, bet esmu piefiksējis, ka būt skaidram, tiešam un nekaunēties jautāt vai dot zināt, ja kas nepatīk, man atmaxājas ar uzviju. Un tas ir tas, ko es gribu, kad iesaistos puišu meklēšanā. Ja tev ir kādi papildus likumi/ieteikumi ar kuriem gribi padalīties - nekaunies un atstāj komentu.

2 komentāri:

  1. Neesmu gejs, bet pieļauju, ka šie ieteikumi attiecas arī uz tradicionālās orientācijas pārstāvjiem.

    Un vēl viens lūgums gejiem - ja redzat sludinājumu sadaļā "Vīrietis meklē sievieti", nu nevajag rakstīt "a varbūt gribi pamēģināt ar džeku". Ja gribētu, tad izmantotu attiecīgo sadaļu. Var jau būt, ka dažiem gejiem ir tāds izmisums un 0.1% gadījumu tāda rīcība atmaksājas ar u-la-lā, bet mani kā tradicionālās orientācijas pārstāvi tas kaitina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām? Ha ha ha, tam tad laikam jābūt tiešām lielam izmisumam... :D

      Dzēst