Kur vēl?


Jau kādu laiku sekoju līdzi vienam austrāļu blogerim/fotogrāfam/nūdistam/gejam viņa blogā Aussielicious. Nu labi, laiku pa laikam iemetot aci viņa kladē laikam nevar saukt par uzticīgu sekošanu, bet mēs neiedziļināsimies sīkumos.



Tad nu šoreiz atkal tai kladē ieskatoties, uzdūros ieraxtam par Austrālijas jauno reklāmiņu. Vai man jāsaka - fantastiski? Jup, laikam jāsaka gan. :)



 ...šķiet laiks to pielikt šai reklāmiņai par Jaunzēlandi, domājot, ko diez es būtu gatavs iemainīt pret to visu...



Vai tu būtu pietiekami drosmīgs sakārtot vienu somu un doties uz down under (aptuveni tulkojot - tur apakšā) kā to vietu sauc angļi? Jau vairākus gadus nevaru beigt par to domāt... Varbūt beidzot saņemties un pieteikties darba vīzai?

Bet tas nav vienīgais iemesls šim ieraxtam. Ir palikušas tieši 2 nedēļas līdz operācijai. Jup, dakteri nosprieda, ka nav ko vilkt to gumiju garumā. ...un godīgi sakot - esmu noguris no visa šī stāsta. Tāpēc otrs iemesls ieraxtam - skatoties reklāmiņu par Austrāliju, nevilšus aizdomājos, ka varbūt pat īsti neesmu ceļojis pa pašu Latviju. Varbūt ir kāda forša vieta, kur būtu vērts aizčāpot? Bruņojies ar pretsāpju zālēm un pietiekami laiku, lai no garlaicības sāktu staigāt pa sienām, tagad jautāju tev - ko tu ieteiktu?

Nomaldīšanās Pokaiņos, izbrīns par Kolkas ragu un bākām visapkārt, teltošana pie Latgales ezeriem, tūristu taku mīšana Turaidā un Siguldā, lielā pica Liepājas Fonteinā un rupjmaizes kārtojums pa ceļam uz Valmieru, atsaldētas kājas brienot pa Pāvilostas jūrmalu, pārsteigums par suitu sievu neesamību Alsungā, perfekti nosauļotais ķermenis Ventspils kāpās, rāpšanās pa Kokneses pilsdrupām... Ko vēl tu ieteiktu apmeklēt/izmēģināt tepat pie mums?

1 komentārs: