Puiši, apdomājaties!

Pavisam nesen mēdījos parādījās ko domā un par ko rūpējas Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas deputāti Rīgas Domē. Vai tiešām jums nav nekā cita svarīgāka kā ilgi un plaši spriest par vienu gājienu? Tiešām? Daini Turlais, man šķita tu esi sakarīgi domājošs tips (nu bija radies tāds iespaids no mēdiju telpā pieejamās info).



Vai tiešām nevienam no jums nav skaidrs ar ko tas beigsies? Tiešām? Lai kā jūs to censtos pievilkt visādiem lēmumiem un iemesliem, nu nesanāks... Tām lezbietēm un gejiem, kas vada Mozaīku ir daudz labāka tiesiskā izglītība un prasme borēt likumus kā jums visiem kopā. ...ir jāsāk mācīties no pieredzes puiši!

Viss šis ievads, jo šorīt uzgāju kādu video, kurš dziļi aizviļņoja. ...pat ja tas uz tevi atstās iespaidu kā  kārtējais stopsignāls lidojošai pīlei, ceru, ka atradīsies kāds sakarīgi domājošs uzņēmējs vai tavs vēlētājs, kuram tas liks aizdomāties un attiecīgajās vietās ieliekot vārdu Latvija vai Rīga, saprast par ko iet runa. Un nē, neskrien pa priekšu vezumam uztraucoties par video pausto atbalstu viendzimuma laulībām - paskaties to prātā turot pamattēmu - homoseksuālisms.

4 komentāri:

  1. Vai mums tiešām tas gājiens ir tik ļoti nepieciešams...?

    AtbildētDzēst
  2. Oh mīlīt, būsi palaidis garām dusmīgo gājiena aizstāvi un viņa skaidrojumus iepriekšējā ieraxa komentos. par to vai tie bija pietiekami labi - spried pats, jo katram jau sava galoša tuvāka.

    AtbildētDzēst
  3. Varbūt Latvijas populārākā LGBT bloga autors varētu uzrīkot aptauju saviem lasītājiem, kas ir pret un kas ir par gājienu. Domāju būs interesanti kā bloga rakstītājam, lasītājiem, tā Draudzības dienu gājiena organizētājiem šāda aptauja un rezultāti!

    AtbildētDzēst
  4. ...un kuram no tā paliks labāk? Man ir mans skats uz to padarīšanu, tev - tavs. Vai aptauja to mainīs? Man nav bail būt mazākumā, ja mans viedoklis nav vairākuma viedoklis. Bet tas nav no svara - svars ir tam, ka ir viedokļu dažādība un argumenti katram no tiem. Bet paldies par to komplimentu.

    AtbildētDzēst