Perfekts ķermenis?


Zini ko - man šķiet, ka būtu jāizdod ārkārtas likums, kas aizliedz dievveidīgajiem puikām (nu tiem, kuri izskatās pēc grieķu dieviem) pārvietoties pa zemes virsu pilnībā neapģērbtiem. Nu labi, viņš nebija pliks, bet tas spandexa gabaliņš ap gurniem nebija tas, kurš atturēja fantāzijas. Jup, es un kādas 3-4 dāmas, kas vienlaicīgi atradās baseinā ar mani, kā ar izkārtu mēli vērojām kā tas supergaršīgais puika staigāja apkārt pa baseina malu, cenšoties atvēsināties no sakaršanas saunā. Skats noteikti pa rubuli. ...uz mums ūdenī.



Slava un gods jaunajām peldbixēm - tās krietni vairāk pasargā no kauna kā iepriekšējās. :P ...vai varbūt reizrēķina pamatīga atkārtošana bija tā, kas novirzīja to asins cirkulāciju uz citām ķermeņa daļām, kad pats ķermenis bija vairāk ārpus ūdens un citiem acu priekšā. Protams, tas viss padevās labi tik ilgi līdz neveikli dušā centos vilkt tā bixes nost. Ar blīkšķi nokrītot pie potītēm, nespēju atturēties neapbrīnojot cik smuki tās tur izskatās - pārāk daudz porn saskatīts. :D ...nācās pamatīgi ilgi reizrēķināt, lai tiktu no dušas ārā.

Taisni vai jābrīnas par to pētījumu, kurš tautās tika palaists pagāšgad uz beigām: 48% no geju puišiem būtu ar mieru apmainīt vienu gadu no savas dzīves pret perfekto ķermeni tagad un tūlīt. Tikai 48%? F**k, mūsu sabiedrībā par grāmatu spriež pēc tās vāka! Tikai iedomājies kāda (lasi - forša) būtu dzīve ar ķermeni kādu tu vēlies tagad un tūlīt. Viņi droši, ka tos aptaujājamos būs meklējuši pašnāvnieku čatos, jo man nejautāja. :P

...tikai atkāpei - es neuzskatu, ka mans ķermenis ir slikts, neizskatīgs vai nu kā citādāki nebaudāms, BET ja būtu iespēja samainīt vienu gadu no dzīves pret "perfekto" ķermeni", nekaunētos to izmantot. Kā ar tevi?

1 komentārs:

  1. Te nu jāsaka - viennozīmīgs "JĀ" un apzināti ar lielajiem burtiem... :D
    Atļaušos vienu mazu filozofisku atkāpi kā paskaidrojumu tik striktai nostājai... :D
    Gados jaunajiem tas viss varētu šķist kā sevis noniecināšana vai izniekošana / sak, esmu pats gana jauns, sprauns un skaists.../! Taču tādiem bukiem kā man, kas ir vairs tikai skaisti / ... :D/, šā viena gada pavisam nebūtu žēl, lai varētu vismaz kaut to laiciņu sajusties patiesi laimīgiem un gribētiem. Visticamāk!
    Ko slēpt, kad mēs augām, tad par šādām saziņām un lietām neviens pat nevarēja iedomāties un kur nu vēl gana brīvi kontaktēt dzīvajā... Tā ka...
    Pilnīgi noteikti mainītu gadu savas klusās un attiecību jomā pelēkās dzīves pret iespēju "pagozēties rampas gaismās"... Ko domātu pēc tam, tas jau varētu būt cits stāsts, jo katra bagātība uzliek savus pienākumus un skaistums, kā zināms, arī ir bagātība... :)
    Tad pacelsim glāzes par peldbixēm, kas pasargā no kauna !!! :D :D :D

    AtbildētDzēst