Kolonista gēns pamodās


Pamodās manī kurzemnieka kolonists. Jup, tiem, kuriem nebija zināšanu - esmu caur un caur kurzemnieks. Un nu arī lepns par to. Bet visu pēc kārtas. Pirms sākam - atruna: visiem, kuriem ir kādas problēmas ar veselīgu devu rasisma - nemoci savu apziņu un šo ieraxtu nelasi.


Pretēji savai iekšējai apziņai (balsij), iesēdos lidmašīnā un devos izmantot sen saplānoto, rezervēto un izsapņoto Parīzes iekarošanu un izpēti. Pretēji, jo balss man vairāk teica - nu neesi vēl vesels, labāk kancelē visu un pavadi dienas gultā pamstot, nevis moci sevi, staigājot pa svešu pilsētu. ...nu neprotu es ieklausīties savā iekšējā balsī. Mums ir nopietnas saziņas problēmas. Bet tad atkal - ja būtu ieklausījies, nebūtu šī ieraxta.

Lai nu kā ar visu Parīzi, staigāšanām, kūkām un mežonīgo kartes rēķinu, ko sataisīju pērkot visdažādākās kūku formas (...nu paslīdēja man), stāsts būs par Grindr. Atceries, kaut kad sen, sen stāstīju par to gudro telefonu aplikāciju, kura tev parāda gribošus puikas apkārt (centos atrast, bet apnika meklēt). Jup, Rīgā tā nav visai populāra (vai pareizāk sakot - visā Baltijā), bet nu Parīzē ir. ...un es, intereses pēc, nedaudz paniekojos vienu lietainu rītu.

Labi, kārtējai atkāpei: jau no sen seniem laikiem (ar dažiem iemesliem), gultā es priekšroku dodu savas rases pārstāvjiem, pieklājīgā paskatā to formulējot - "man nav iebildumu pret citiem, kamēr mani liek mierā".

Nezinu, kas mani tirdīja šoreiz, jeb pareizāk sakot, laikam patika viņa bērnišķīgā uzmācība un gribēšanās. Vai vienkārši pārāk niezēja pašam. ...pēc neilga čata ar bilžu apmaiņu, iedevu savu hoteļa adresi melnajam puikam (ja Lieliskajā Karalistē ir bagātība ar indiešiem un ķīniešiem, tad Francijā ir pārpilnība ar melnajiem - vēstures iznākums). Ar "puiku" es šoreiz apzīmēju krietni izskatīgu un labi būvētu jaunekli. Un jāatzīst - dzīvē viņš izskatījās daudz labāk kā bildēs. Jā, man ir vājība uz tiem ar attieksmi un "kur ieķerties", šai gadījumā, labi redzams rezultāts svaru zālē iztērētajam laikam. ...un tiešām niezēja.

Viss notiek un esam krietni iesiluši, viņa pēdas pret maniem pleciem un elsošana man sejā. ...bet neīstajā brīdī ieslēdzās domāšana. Āmen. Nu notiek tā, jo tā iekšējā balss jau pati uz sevi... Nekad tā nav noticis? Laimīgais.

Ko es domāju? ...neskatoties uz to, ka gadsimti pagājuši, baltie turpina drāzt melnos! Gadsimtiem tā ir noticis un pēdējo gadu desmitu porno industrijas iedvestais tēls, ka melnie tagad cenšas atriebties par visu senču pārdzīvoto, īsti nedarbojas. Vismaz manā gadījumā, nē - viņš elso un izdala nesakarīgas skaņas. (Man ir aizdomas, ka labsajūtā.) :P Tai brīdī pamodās manī lepns Kurzemes hercoga pēctecis ar koloniālisma iezīmēm (vēstures stunda - vienīgā Latvijas daļa, kurai vēsturiski kādu laiku piederējušas aizjūras kolonijas - melno kolonijas).

Kad viņa baltā sperma sajaucas ar manējo uz viņa melnā vēdera (neticami labs krāsu kontrasts), uz manu "paldies", viņš ņirdzīgi atbild - "tas esmu es, kuram jāsaka paldies, jo tu jau darīji visu darbu". Damn, right, nodomāju, kārtībai jābūt!

P.S. bilde no mājas dekora vienā no centra sānieliņām.

1 komentārs:

  1. Manuprāt, Rīgā pēdējā laikā tā ir pietiekami populāra...

    AtbildētDzēst