Rozā pavārs


Ir pagājušas gandrīz 3 nedēļas manā klusumā. Apstājoties un atskatoties šķiet, ka laiks paskrējis burtiski zibšņa ātrumā, jo darbs un vēlme izgulēties tiešām paņēmuši to visu. Tā bija pierasts laiku pa laikam ko ieraxtīt un "noņemt no sirds", ka tagad tiešām sāk pietrūkt ar kādu pārrunāt visus notikumus, kuros esmu iekūlies nedēļās, kas paskrējušas garām bez atelpas.


...darbs, darbs un darbs. Jā, tiem, kuri nepamanīja - esmu nomainījis restorānus un, jup, esmu nedaudz apgreidots virtuves činu sistēmā, kā arī spiests mācīties sadzīvot ar jaunu priekšnieku un viņa tikumiem. Bet ne par to īsti stāsts. Stāsts būs par vienu no puišiem virtuvē.

Viņš ir gejs. OUT & PROUD eksemplārs. Aizmirsti pelēkās peles apraxtus, šīs puisis stāv ar iztaisnotu muguru un gatavs aizbāzt atvērto muti, ja kādam rodas problēmas ar viņa seksualitāti. Protama lieta - nedaudz iedomīgs un egocentrisks, bet nu tas laikam nepieciešams biezākas ādas uzturēšanai virtuvē. ...un jā, diemžēl viņš ir krietni izskatīgs. :P

Lai nu kā - pieminēju to tikai tāpēc, lai pateiktu - sajutos tiešām jauki, redzot kādu, kurš nekaunas par to, kas ir un lai arī viņa seksualitāte ir par iemeslu nelielai pavilkšanai uz zoba virtuvē, tā ir labsirdīgā attieksmē un neviens viņu nediskriminē vai apceļ tāpēc, ka viņam patīk puiši, nevis beibes.

Tagad ar nepacietību gaidu kāda būs viņa (un protams visu pārējo) reakcija uzkožot mani, ja tas jau nav noticis un visiem tas ir pie vienas vietas, kas nebūtu slikti, pareizi? Diez kā īstenībā reaģē puikas, kuriem rodas situācija, kurā viņi tiek nolikti fakta priekšā - tu vairs neesi vienīgais gejs ciemā?

Par "uzkošanu" runājot, aizvakar sanāca pamatīgs piedzīvojums ar vienu no meitenēm, kurām dalu dzīvojamo platību un viņas informēšanu par mani kā geju... Bet vienam vakar pietiks notikumu atstāstu. Arlabunakti.


P.S. labāko seriālu tradīcijās: tuvākajās dienās vajadzētu parādīties īsajai sarunai ar puisi, kurš mums stāsta  par antresolā paslēptajiem notikumiem. Jāatzīst - viņa atbildes ir krietni atšķirīgas tām, kuras esam lasījuši iepriekš.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru