Vai tiešām kāds pacēla ķepu?


Tiešām žēl, ka nevaru palielīties ar pabūšanu atvaļinājumā, kas lieliski izskaidrotu ilgo klusēšanu.

Tici vai nē - biju darbos līdz ausīm. Vai pareizāk laikam teikt - olu kultenī līdz elkoņiem. Nomainījās galvenais šefs un tas sarežģījis dzīvi pamatīgi... Viņš redz ir nedaudz vecmodīgs un priekšroku dod roku darbam, nevis mašīnai, kas ne tikai mani papildus nogurdina, bet arī nevienādi attīsta roku muskulatūru. Pat neskatoties uz to, ka labai rokai jau tik un tā daudz labāk izstrādātas kustības (jā, jā - tieši tā iemesla dēļ :P ), tagad to sanāk vēl vairāk nevienādot - jo ar veco labo putošanu, turot putotāju kreisajā rokā, nu galīgi dzīve neveicas... Bet labi, gaušanos pie malas, jo ir kas svarīgāks ieraxtāms.

Daudz kas noticis un daudzas nopietnas lietas un pārdomas tā vien prasās iegūt lappusi manā kladē. Svarīgākā no tām - vai It Gets Better bija tikai mirkļa aizraušanās?

Visi papriecājās, notrausa asariņu vai padalījās ar savu stāstu, un aizmirsa, nododoties jaunām ikdienas likstām? Visiem nē, nē, noteikti nē, teicējiem - viens jautājums - tad kā nākas, ka jauni puikas turpina pakārties un griezt vēnas, jo bullying nebeidzas un pieaugušie tik un tā turpina pievērt acis uz tik svarīgām lietām kā "apcelšanu" skolā un interneta vidē?

Jamey Rodemeyer gadījums ir jaunākais, kas pāršalcis ne tikai amīšu mēdijus un ir lielisks piemērs tam par ko minēju - nekas nav beidzies un īstenībā nekas daudz labāk nav. Un pie šāda secinājuma nonākuši daudzi. Pagūglē pats.

Pati Lady Gaga, kas nu jau kļuvusi par tādu kā vispasaules homo (un visu, kas neiederas) tiesību aizstāvi kļuvusi par skaļāko vēstnieci lūgumam ieviest likumdošanas izmaiņas, kas pieprasītu (un piespiestu) pieaugušo rīcību, lai izskaustu jebkāda veida "apcelšanu" skolās. Mama Monster tikšanās ar Obamu jau sen aiz muguras un izmaiņas likumdošanā tiekot virzītas paātrinātā kārtībā... Arī netu pārpludinājuši video aicinājumu uz turpmāku rīcību (kaut vai šis tiešām aizkustinošais):



Vai izdosies, vai nostrādās - jautājumi, kas ir svarīgi, bet īstenībā - otršķirīgi. Manuprāt, svarīgāk par likumu tomēr ir tas kā katrs no mums uz to paskatīsies. It Gets Better ne vienam vien lika notraust asariņu, bet vai tu pats ko tiešām mainīji to ietekmē? Mēs jau varam webcam priekšā celt savas ķepas un iestāties par vienu vai otru ideju, bet ko darām, izslēdzot kameru?

Neesmu nekāds izņēmums. Un tas nedod mieru.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru