Prezis ilgākam action :P


Kamēr kāds raud pēc Danieliem (khe, khe), citi gudrie prāti pievēršas kam interesantākam. ...nu savā ziņā - interesantākam. :P Prežu ražotājs Durex nācis klajā ar klusu paziņojumu, ka ir pavisam tuvu atļaujas saņemšanai, lai Eiropas tirgos palaistu prežus, kas veicina "draudziņa" ilgāku palikšanu "cietā stāvoklī" sexa laikā.

Īpaši patentēta želeja neietekmējot pašu prezi (ja pašķirstīsi pāris lapas atpakaļ - man bija ieraxts par prežiem un to lubrikantiem), saskarsmē ar ādu, veicina asiņu straujāku cirkulāciju, jeb citiem vārdiem sakot - nekaitējot prezim, tā lietošanas laikā, iedarbojas uz nepieciešamajām ķermeņa daļām un cenšas nodrošināt ilgāku asiņu pieplūdi, kas ir svarīgi, lai tur viss notiktos.

Ja ir interese, vairāk vari palasīties šeit.

Ko tik neizdomā, pareizi? Tomēr jāatzīstas - nu ir interesanti. Nedaudz, bet ir. Diez cik ilgs ir iedarbības laiks? (arī pēc preža novilkšanas?) :P ...un cik ilgs laiks paiet, lai želeja sāktu iedarboties? Krietni ož pēc kārtīga praktiskā pētījuma nepieciešamības... :D Tai pat laikā, diez kāds ir efekts uz tiem, kuriem nav problēmas saglabāt peņa "cietu stāvokli" sexa laikā?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru