Laiks skrien ātri...


Pēc nedaudz vairāk kā 2 nedēļām manai kladei apritēs 2 gadiņi. Jup, 8. maijs bija tā diena, kad pirmais ieraxts ieraudzīja dienasgaismu un tev bija iespēja sākt sekot līdzi kāda puiša pārdomām un notikumiem iz dzīves. ...kāda geju puiša pārdomām un notikumiem iz dzīves.

2 gadi nešķiet tik ilgs periods, bet tai pat laikā kas tik nav izdzīvots, pārdomāts, noskaidrots vai izraudāts pa šo neilgo laika sprīdi. Sanācis pamatīgs seriāls!

Labi, gan vēl būs laiks saldsērīgām runām, pateicībām un tostiem pēc2 nedēļām. Šim ieraxtam 2 domas:

1. - vai ir kāda ideja, ko tu gribētu kā dāvanu no manis? Tavi komenti, epasti un atbalsts ir devis krietnu sparu turpināt tais brīžos, kad šķiet - nu ir cauri. Gribās pateikt paldies...

2. - vai kāds no jums ir labs ar to valodu ar ko blogu frizieri sazinās? Redz, man gribās nedaudz uzfrišināt klades cirtas, lai spogulī labāk skatīties, bet esmu tikai jūzeris un visas manas pūles ir beigušās ar sakāvi - tās matu cirtas tur aizmugurē pārāk sapiņķējušās... Būtu forša dāvana no tevis man.

Padomā un dod zināt.

3 komentāri:

  1. Varbūt vari mums sarūpēt tādu pat dāvanu kā Neatkarīgais: http://neatkarigais.net/2011/04/iepazisimies/

    AtbildētDzēst
  2. Kā būtu ar vienu erotisko fotosesiju no autora? Seja var palikt miglā tīta, bet pārējais būtu lieliska dāvana lasītajiem! :P

    AtbildētDzēst
  3. Ne viens ne otrs noteikti nebūs :D
    Tapēc vienkārši turpini blogot :p

    AtbildētDzēst