Sex kā hobijs?


Šodienas aktuālais jautājums šim Nezinītim - vai sexu var pieskaitīt hobijiem?

Vakar sanāca atbildēt uz jautājumu par to, ko es daru brīvajā laikā - ja tāds ir... Protams, ka tāds ir, tik jautājums - ko es tajā daru?

Baseins īsti neskaitās, jo es sevi piespiežu iet. Nu tā brutāli - tas ir jādara un viss. Manis paša labad - nu ir jābūt kādai fiziskai aktivitātei. Ir jābūt. ...un man tiešām patīk tas, ko redzu spogulī. Kas vēl paliek? Gulēšana? Īsti neskaitās, jo nevar jau izvēlēties - gulēt vai nē, pareizi? Tā nu nonācu pie secinājuma, ka paliek tikai 2 lietas, kas varētu pretendēt uz hobiju: zemmatraca.blogspot.com un sex.

Par pirmo no tiem jautājumi lieki - pilna laika hobijs, kas nu jau ir pārņēmis manu dzīves daļu. ...bet vai sex var būt hobijs?

A hobby is an activity or interest that is undertaken for pleasure, typically done during one's leisure time. (aptuveni tulkojot no Wikipēdijas definīcijas - aktivitāte vai ieinteresētība kādā lietā, kas tiek veikta ar baudu, parasti brīvajā laikā).

Bauda - he he he, noteikti. Ieinteresētība - hmmm... Nu ir jābūt tur kādai ieinteresētībai, ja ar to nodarbojos jau gadiem. Brīvajā laikā - atkal ķeksītis... Visi ķeksīši atbilst, "So? Kur tad problēma?" Nu redz - problēma tajā, ka sex ir Maslova piramīdas pašā apakšā - tātad viena no neatņemamām nepieciešamībām, lai dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi. Bet ja tā ir nepieciešamība, vai tā var būt hobijs?

Vakardienas sarunā to pieminēju kā manu hobiju, jo tas deva sarunai papildus efektu, bet šorīt uznāca flašbacks un aizdomājos...

5 komentāri:

  1. :D Pēc manām domām tas pilnīgi viennozīmīgi nevar būt hobijs :D

    AtbildētDzēst
  2. Jo tas ir tāpat kā gulēšana un citas vajadzības bez kurām vienkārši nevar.. Ja tik primitīvas lietas uzskata par hobiju tad jau mums visiem ir tāds hobijs :D

    AtbildētDzēst
  3. ...tai pat laikā sex ir vienīgā no "pamatvajadzībām", bez kuras apmierināšanas var arī iztikt. simtiem, tūkstošiem, miljoniem dzīvo bez regulāra sexa. vai tas pats apjoms cilvēku varētu ilgstoši iztikt bez regulāras gulēšanas, ēšanas, jumta virs galvas?

    AtbildētDzēst
  4. ..jā, ir taču cilvēki, kuri neēd, bet pārtiek no citas enerģijas :D
    hobijs ir kas tāds ar ko cilvēks nodarbojas un ko dara arī citi, apvienojas dara, to kopā utt - pēc šī spriežot it kā ir hobijs :D bet nu.. es, piemēram, to neliktu pie hobijiem, jo tas ir pārāk primitīvi un neko labu par Tevi pašu tādā gadījumā neliecina.. :p

    AtbildētDzēst