Bubulis: Vaksācija


Tas vārds man visu laiku asociējas ar ''šokolādes vaksāciju", ko redzēju reklamējam Olympijā pāris gadus atpakaļ. Pie sevis smaidot nospriedu, ka tas ir kāds no jaunajiem stresa mazināšanas pasākumiem, kur tu sastresojies pēc darba aizej, nosēdies pie galdiņa un tev priekšā noliek spalvainu šokolādes gabalu un kaudzīti vaksācijas rīku, kurus tad veiksmīgi izmantojot un novaksējot mataino šokolādi, vari iegrauzties šokolādē un stress - tutūuu... (laiks smiekliem aizkadrā)

Bet jokus pie malas. Kādu laiku atpakaļ raxtīju, ka esmu sācis sev skūt arī to nelielo matu ērkuli, kas uz vēdera tur apakšpusē sadzīvo man. Ne tikai krūšu rajons, bet arī vēders man tagad veiksmīgi gluds un atmatots. ...kad saņemos un to noskuju. Patīku sev pats nejēgā un daži puiši arī izteikuši atzinību, novērojot foršāku skatu, sexa laikā. :P

Bet kā jau visas labās lietas - tam ir sava cena. Šai gadījumā: papildu laiks, ko pavadu skujoties katru dienu. Nu labi, it kā jau nekāds īpaši ilgais laiks nepaiet, veicot šo procedūru, bet tāpat kā seju skujot, vienkārši apnicīgs, jo tās maitas - matiņi, ataug ar katru dienu. Tā nu reklāmas saskatījies un saklausījies, nolēmu uzjautāt tev: ja tev ir kāda pieredze šai pasākumā (veiksmīgi esi izmantojis vaksāciju uz sava ķermeņa vairāk kā vienu reizi mūžā) - vari padalīties gudrībā ar mani?

Sāpīgi? (atmiņā ataust kaut kur redzētās ainas no "40 gadu jaunava" sāpīgās vaksācijas ainām) Iedarbīgi? (redzētās reklāmas par nedēļām ilgo neskūšanos, bet tik un tā netraucēto zīda lakatu slīdēšanu nost no kājas) Izmantojami? (mašīnas, kas tur atsaldē un izrauj vai plāksteri, vai vaski)... ķermeņa bendēšana (neta raxti par ķimiskās vaksācijas vaskuvai putu neizkaklulēto/iespējamo iespaidu uz ķermeni) Jautājumi kā jūra, bet neviens kam tā īsti pajautāt un kurš neskatītos šķībi uz puisi jautājot...

5 komentāri:

  1. Sāp pamatīgi un pēc tam āda vairākas dienas iekaisusi, bet, manuprāt, labāk par skūšanos tas ir, jo matiņi neaug biezāki, kā tas ir skūšanās gadījumā un kādu laiciņu par tiem nemaz nav jāuztraucas!(apmēram divas nedēļas manā gadījumā)

    AtbildētDzēst
  2. kuru variantu tu lieto? Pieļauju to filmā redzēto - uzzieķē un plēš nost, pareizi?

    AtbildētDzēst
  3. Yup! Uzzieķē un plēš nost! :D

    AtbildētDzēst
  4. Hmm, interesanta tēma. Es gludi skuju tikai olas un matiņus ap krūšu galiem (paduses, šķiet, ir lieki pieminēt). Kājas neaiztieku nemaz, pārējās vietās izmantoju trimmeri, atstājot aptuveni 5 mm. Man nepatīk pavisam gludi skūti ķermeņi. Garas spalvas ap locekli patīk vēl mazāk, bet spalvaini vēderi un kājas ir tik seksīgi!

    AtbildētDzēst
  5. Vaksācija ir un paliek viens no visefektīvākajiem veidiem kā tikt vaļā no apmatojuma uz ilgāku laiku. Es eju uz vaksāciju jau gadu. Vaksācija ir nepieciešama tikai 2. mēnešos reizi. Sanāk dārgāk kā skūšana vai depilācija, bet efekts ilgstošāks. Ar laiku sāp pavisam nedaudz. Ļoti labs un lēts vaksācijas salons atrodas Kr. Barona 133. Tur strādā īsta vaksācijas profesionāle, esmu bijis uz vairākiem vaksācijas saloniem, bet šis ir viens no kvalitatīvākajiem un lētākajiem. Iesaku izmēģināt vaksāciju, āda pēc tās ir krietni gludāka ilgāku laiku.

    AtbildētDzēst