1. reize


Vai tu atceries kāda bija tava pirmā reize? Sajūtas? Netā atrodami tūkstošiem ieteikumu un pamācību, bet gribi vai nē, ir jāatzīst - lai cik labs ieteikums būtu, pieredze šeit ir ļoti individuāla, jo katrs no mums ir pilnīgi individuāls - kas palīdzējis vienam izjust baudu, citam var sagādāt vienas vienīgas sāpes. ...un tad vēl partnera meistarība un vispārējais "ambients". Labi, nu nav jau tā, ka pirmā reize ir tā superīgākā, kuru skurstenī ieraxtīt, BET tā ir pirmā. ...un iegūtās sajūtas var spēlēt nopietnu lomu attieksmei uz priekšdienām.

Biju jau gandrīz piemirsis savu pirmo, bet noskatoties šo īsfilmu, tas viss atnāca atpakaļ kā lavīna. Nevaru teikt, ka baigi labās atmiņas. :( ...bet tad atkal - paldies Dievam, neļāvu tām iespaidot manu vēlmi turpināt experimentēt, labāka rezultāta gaidās. :P Un vienīgā gudrā lieta, ko piebildīšu, lai liec aiz auss, ja tikai domā par pirmo reizi - lūdzu, lūdzu, lūdzu nedari to tikai tāpēc, ka vajag. Dari to jo ir kāds ar ko tiešām gribi to darīt un zini, ka esi tam gatavs. Cilvēki nāk un iet, atmiņas paliek. ...nu vismaz līdz tam brīdim, kad vari teikt hiesā hopsā sklerozei.

Labi, neuztver šo video par baigo acu atvērēju, autoritāti vai ko tādā garā: pāris puiši stāsta par savu pirmo reizi un dalās padomos, kas, viņuprāt, ir svarīgi. Taisni žēl, ka šādus vai līdzīgus video nerāda skolā veselības mācībās.

1 komentārs:

  1. njaa pirmā reize ar nevisai labām atmiņām, laikam jau tapēc ka tas bija tikai tapēc ka vajag..stulbi:/

    AtbildētDzēst