Sauna virgin...


O-ou, šī ir tā iela; izlasu uz ielas plāksnītes un sirds sāk dauzīties straujāk un pats jūtu - ārēji redzamā "who cares" attieksme sāk, vismaz iekšēji, ļodzīties kā kāršu namiņš vējā. Nu nekad neesmu tur bijis. Bet ja jau šitik tālu, tad vismaz garām noiet.

Pelēki matēta stikla durvis. Neliela uzlīme uz durvīm, bet tas ar viss. Tiešām šī ir tā vieta? Casanova? Noeju garām vienreiz, tad arī atpakaļ - uz otru pusi, katru reizi nervozi blenžot uz tām pelēkā stikla durvīm. Nu interese ir, bet uztraukums vēl lielāks. Trešoreiz, ejot garām sadūšojos un ar domu: "nu neviens mani te nepazīst", ķeros pie roktura un veru tās durvis vaļā.

Iepriekšējā vīkendā sagadījās, ka vairākas dienas bija brīvas. Nu sagadījās tā. Ko darīt? Pavadīt gultā? Nav slikta ideja, bet... Piespiedu sevi pameklēt netā lētākas biļetes un pēc kārtīgas piespiešanās celties agri un braukt uz lidostu, lai dotos pēc nelielas saules terapijas. Nav svarīgi, kur un kā. Svarīgākais šai stāstā - pirms izlidoju, nolēmu pagūglēt geju "atrakcijas" galapunktā. Ne tik daudz ar domu apmeklēt kādu no tām, kā vairāk vien ķeksīša pēc - ja nu tomēr pēkšņi kaut kur uzrodu tās drosmes druskas... Geju sauna Casanova bija ieraxtīta kā viens no "must do". Nu labi, ne tieši šī, bet vispār geju saunas šai galapunktā. Savelkot atsauksmes kopā, šai bija daudz maz pozitīvāks skats. Spītējot "bet nu kur es, viens" pieraxtīju tomēr to adresi un nemelošu, ja teikšu, ka cīņa ar savu uzdrīkstēšanos bija visa ceļa garumā. Arī vazājoties pa pilsētu un knipsējot pa labi un kreisi. Nekad ko tādu neesmu darījis un nenoliedzami ir tas āķis lūpā, bet tad atkal - es, viens pats?...

Kāds ir tavs kurpju izmērs, bija pirmais jautājums, ko puisis stikla būrī uzdeva. Samaxājis prasīto, saņēmis dvieli, iešļūcenes, atslēgu skapītim, prezi un pāris norādes uz kuru pusi iet - dodos augšā pa kāpnēm uz to pusi, kur skan dušas troksnis.

Puspliki dažāda vecuma džeki izģērbjas, atģērbjas vai dušojas stikla sienām veidotā dušā ģērbtuves vidū. Galviņu nodūris, izģērbjos, sabāžu visu, kas lieks skapītī, atslēgu uz rokas un... Fuck, gar acīm pavīt atmiņas skati no pirts, kad kur ellē ratā pagātnē, tētis veda uz publisko pirti. Tiešām neatceros iemeslu kāpēc, bet nu es tur biju un tagad izskatās līdzīgi. Dažādi vecumi, dažādi ķermeņi, dažādi acu skatieni. Atšķirība viena - te nenāk mazgāties un, vismaz pēc teorijas - visi ir geji. :P

3 stāvi saunai, kur plaša ģērbtuve otrā stāvā, pirmajā ir saunas un paliels baseinveidīgs veidojums sēdēšanai burbuļūdenī un trešajā: videoistaba, bārs, "labirints" ar privātajām istabām un arī tumšā istaba.

Neiedziļinoties sīkumos, ideja vienkārša: dodies kur gribi, izmanto ko gribi. Ja kāds patīk, pacenties pievērst uzmanību un ja ir atbilde, tad... Ja atbildes nav vai ir kāds, kas atbildi nedabūs no tevis, vienkārši dodies uz priekšu un aiz pagrieziena jau būsi aizmirsis par notikušo. Muskuļu kalni, apvēlušies resnīši, tīņveidīgi, arī kāds onka, mataini, plikpauraini, mačo un "klusie ūdeņi" - jūties kā supermārketā. ...nu sava veida supermārketā.

"Labirints" pilns ar džekiem, kas vai nu atbalstījušies pret sienu stāv un ievērtē publiku vai vienkārši kruizē puskrēslainajā atmosfērā apkārt un ievērtē publiku. Jūti rokas pieskārienus, kāds uzšauj maigi pa dupsi vai piespiežas klāt, ar cerību, ka nepamanīšu, ka vietas te daudz. Pa puspievērto vai atvērto durvju ailēm redzi lāviņām līdzīgas gultas, kas tukšas vai ar džeku uz tām gaidot kādu, kuram iepatiksies redzētais... Pa ceļam iemaldījos arī tumšajā istabā, kur neatrodot gaismas slēdzi (nu tam tur pēc idejas nemaz nav jābūt), nospriedu, ka man tomēr gribās redzēt ar ko es ko uzsāku un pavisam žiperīgi maldījos ārā.

Ne tikai manas, bet arī citu acis šaudas pa labi un kreisi, smīns uz lūpām, atskatīšanās. Nepamet sajūta, ka esi dzīvā porno filmā. Nu labi, ne vienmēr viss notiek uz delnas un arī, ja pats neesi izsalcis exhibicionists, diez vai gribēsi visiem uz delnas, bet tai pat laikā nereti uzduries saunā pārītim, kas nekautrējoties viens otram sniedz orālo vai "labirintā" dzirdi stenēšanu aiz papīrtievajām sienām, kas apkļauj tās istabiņas. Un tici man - labi vien ir, ka zini - esi starp savējiem, jo tas sasodītais dvielis ap taviem gurniem neko daudz nespēj pieslēpt.

Vien brīnos kā tur izskatās un kas notiekās, kad viss ir pilnāks?

Savelkot galus - es vairs neesmu sauna virgin. Un teikšu godīgi, ja laiks ir izvēlēts pareizi - šāds piedzīvojums var izvērties pat par galvu reibinošu pieredzi, bet pat šoreiz - nu nav tur nekāds bubulis. Galvenais laikam jau ir saņemties un atvērt tās durvis, pareizi?

2 komentāri:

  1. "Barcelona, Barcelona!!!" dziedāja Fredijs Merkūrijs un Monserata Kavaljē.

    AtbildētDzēst
  2. Šajā, šķiet, es arī kādreiz esmu bijis. Pirms daudziem gadiem.

    AtbildētDzēst