Pī, pī, pī...


Lūdzu, nostājieties šeit un paceliet rokas, man jūs jāpārmeklē. Apmēram šādu teikumu tu dzirdi, kad izejot cauri skenerim lidostā izdzirdi: Pī, Pī, Pī. Tu nostājies malā, pacel rokas un ļauj drošībnieku onkam sevi apčamdīt, lai viņš tev kabatā atrastu aizmirstas atslēgas, kapeiku vai aizmirsušos ķēdīti uz rokas. Vai varbūt neatrod neko un palaiž siksnoties un saņemt izskenētās somas.

Pavisam pierasta procedūra, kuras lietderību tu saproti un akceptē kopējās idejas par drošāku lidojumu dēļ. Nu kuram no mums gan to negribas, pareizi? Bet redz, kas notiek pasaulē (pilns raxts te):

Saistībā ar jaunajiem, visa ķermeņa skeneriem (kuru ieviešana lidostās izraisījusi sava veida ultimātu - skeneris vai pilna ķermeņa pārbaude, ko veic tā paša dzimuma drošības darbinieks - ar domu, ka ja tu atsakies tikt skenēts, tev ir ko slēpt un tāpēc pārbaude ir neizbēgama), ir cilvēki, kas visā nopietnībā apgalvo, ka jau pieminētās drošības pārbaudes ir vispārējās geju sazvērestības akcija ar mērķi gūt baudu no varas pār tevi un tava ķermeņa apčamdīšanas!!!!

Nē, nē, kādas tur drošības procedūras - geju sazvērestība ar vēlmi tevi apčamdīt un gūt baudu no sajūtas, ka viņam ir vara pār tevi. Aizmirsīsim visus teroristus, kas centās ienest sprāgstvielas lidmašīnā tās paslēpjot savā apakšveļā, kurpēs vai matos. Tas drošībnieku onka aiz skenera noteikti ir geju sazvērestības biedrs ar noslieci uz dominēšanu un nepārvaramu vēlmi tevi apčamdīt!

Atceries to nākošreiz, kad dosies uz lidostu un atskanēs pī, pī, pī! 8D



Varētu jau pasmieties, ja tas nebūtu tik nožēlojami. Diez kas būs nākošais - policisti apstādina un lūdz iepūst trubiņā nevis lai noskaidrotu vai esi iereibis, bet gan lai noskaidrotu vai tu spēj veikt orālo stimulāciju? Vai varbūt: pārdevēja veikalā tev lūdz uzrādīt dokumentus nevis lai pārliecinātos, ka esi pilngadīga, bet gan lai sameklētu tevi draugos un piedāvātu nodoties lesbiešu orģijām sveces gaismā. ...oh un es aizmirsu par to gūto baudu no varas pār tevi.



P.S. Neatkarīgais jautāja pēc stereotipiem pret gejiem un lesbietēm - diez ko var atbildēt pret ko šādu?

1 komentārs:

  1. Man raksts tieshi par sho meetaajaas melnrakstos! :p

    Ko es atbildeetu par stereotipu? Geju sazveerestiiba izraadiit savu varu un apchamdiit peec iespeejas vairaak viirieshus, iisteniibaa, ir tik pat nopietna probleema, kaa heteroseksuaalju sazveerestiiba apchamdiit dailjaa dzimuma paarstaaves ;D

    AtbildētDzēst