No work, no candy :P


Šī nedēļa sanākusi ar daudz jaunām ziņām (būdams slims esmu sačekojis visus sen aizmirstos rozā tenku portālus un nu vienkārši līstu pāri malām ar "jaunimiem", kas jāzin ikvienam) un kārtējais jaunums par ko gribu tev dot vielu pārdomām: Viņas Trakulība (zinu, tulkojums galīgi neskan: Her Madjesty kā no Her Majesty tikai ar uzsvaru uz MAD) Madonna, aizvakar Mehiko atklāja savu pirmo džimu zem HARD CANDY nosaukuma. (Hard kā no Hard body un Candy kā no Eye candy)

Nav jau noslēpums, ka daudziem atkārās žoklis skatoties viņas klipus no iepriekšējā diska ar spoguļbumbu un peldkostīmu - viņa izskatās tiešām apbrīnojami savos 50+ (jup, tieši tā 50 un vēl pāris). Nu tikai paskaties uz citām zvaigznēm ar to pašu gadu stāžu. Nē, salīdzināt grūti.

Klīst leģendas par barbariskajiem fitnesa un jogas treniņiem, ko viņa veic, lai sevi uzturētu šādā formā. Un nevar noliegt - viņai ir labi padomdevēji kā izmantot visu savu brendu kamēr vēl var un ir citrons, no kura to sulu spiest.

Nezinot cik tas viss maxā, bet pēc netā sameklējamām bildēm un apraxtiem, izklausās iespaidīgi: Madonnas izvēlēts iekārtojums; viņas pirksts esot pielikts arī katrā fitnesa un jogas programmā, kas pieejama džimā; mūzikas pavadījumu izstrādājuši Madonnas tūres dīdžeji un izskatās - ir labi piestrādāts, lai fani sajustos kā Madonnas personīgajā džimā vingrojot - Madonnas bildes ir redzamas labi (nu nezinu cik daudz tas dod to fīlingu, par to, kur atrodies, bet nu ideja laikam ir).

Zinot cik daudz viņai ir fanu, es pieļauju, ka nebūs problēmas noslogot džimu un šī ideja tiešām varētu aiziet. Tas, kas mani dara šaubīgu ir - vai tas nepārtaps par ko līdzīgu geju kruizēšanas saunai līdzīgu. Nu padomā pats: kas par mērķauditoriju ir tā galvenā? Nu jā. Un, ja jau bars geju vienuviet kopā ar daudz sviedriem un maz drēbēm... :P

Vai es būtu ar mieru maxāt extra, lai kabatā sajustu viņas džima biedra karti ir labs jautājums. Kā ar tevi? ...nu ja būtu iespēja?


P.S. Diez cik ilgi paies līdz arī citas zvaigznes sāks paplašināt savu brendu: Gaga cigarešu markas, Britnejas frizētavas, Šēras plastiskās ķirurģijas ķēdes...

1 komentārs:

  1. Es domāju, ka ar foršākiem puišiem labāk iepazīties varēs citās zālēs arī pēc Madonnas kluba atvēršanas.

    AtbildētDzēst