Rotaslietas??!


Diena, kad nogāzās griesti. Nu labi, griesti nenogāzās, bet vakar uzlīmētās tapetes žūstot sarāvās un pārplēsa apakšā esošo siltumizolējošo materiālu, kas laikam jau bija neprofesionāli uzklāts (pats klāju, tāpēc "laikam"). Tas nozīmē, ka mana pirmā pieredze siltumizolējot istabu un līmējot tapetes vēl nav galā. Tam visam papildus šodien sapratu, ka jāsameklē kāds ceļabiedrs, lai būtu kompānija dodoties uz Pasaules Kūku Expo nākošā gada janvārī Francijā. ...nu jā - sasummējot to visu: gandrīz kā diena, kad varētu būt nogāzušies griesti.

Bet lai paliek griesti, tapetes un Expo tur, kur tiem jābūt, man gribās uzraxtīt par pārdomām, kas radās par puišu rotaslietām nesenā atvaļinājuma laikā:

Sēžu sabiedriskajā, karti iespiedis padusē un nervozi skatos ārā, lai Dives nedod pabrauktu garām tai pieturai, ko man laikam vajag, lai apskatītu kārtējo, ievērības cienīgo punktu manā galamērķī.

Laikam biju pārāk aizņemts ar to, kas aiz loga, ka nepiefiksēju ka esam apstājušies kādā pieturā un kāds izkāpj, citi cilvēki iekāpj. Diena vidū un sabiedriskais krietni patukšs, tomēr man tieši pretī nosēžas čalis ap saviem 20+, kepkā, stilīgā Adidas treniņtērpā un blakus sev noliek sporta somu. Sexīgs džeks. Labi, lai bilde būtu skaidra atceries šo video? Nu jā - viņš viegli vārētu būt viens no viņiem.



Nedaudz iegrozās sēdeklī, atver treniņtērpa augšdaļu un sāk kārtot krietni masīvā ķēdē iekārtu kulonu. Sagrozījis laikam jau sev vēlamā veidā, uzmanīgi pabāž to zem sava baltā bezroča un aizvelk rāvējslēdzi treniņtērpam ciet. Paņēmis savu somu, viņš izkāpa jau nākošā pieturā.

"Kas par pretīgu kulonu", nodomāju tai brīdī. "Tāds sakarīgi izskatīgs čalis, bet nu gaume galīgi nekāda." "...diez vai sexa laikā tas kulons izskatās labāk, sitoties pret viņa krūtīm regulārā kustību intervālā?"

Viss, ar to domu pietika, lai mani izsistu no iepriekšējās saspringtās uzmanības ārā pa logu (jā, manu uzmanību var novērst viegli) un tagad es sēžu, truli blenžot kādā punktā tālumā un domāju savu lielo domu - vai puišu rotaslietas - tādas kā ķēdes, ķēdītes, auskari, gredzeni, rokassprādzes u.tml., ir paredzētas arī kam citam kā puiša izdaiļošanai sexa laikā? Nu labi, ne tikai sexa - arī dušā, ģērbtuvē un citur, kur tu esi nu gandrīz pliks un tās ir vienīgais, kas tev palicis, lai izceltu vai papildinātu skatu (vai tieši otrādi - novērstu uzmanību) uz savu ķermeni?


Esot uz ielas tu viņas (rotaslietas) pamanīt vari reti - parasti virsū ir kāds apģērba gabals (runājot vispārīgi) vai kāds cits akcents piesaista uzmanību vairāk, atstājot tās aizmugures plānā. Tomēr tai brīdī, kad drēbes krīt nost, rotaslietām parādās uzmanība un tās izvirzās priekšplānā, pareizi? Un arī viņa kulons varbūt tad varētu izskatīties daudz sexīgāk starp tām jauki veidotajām krūtīm (cik nu man bija izdevība to aprises redzēt zem viņa baltā bezroča).

...nu jā, tāda doma man uznāca. Šo nosecinājis, sajutos kā atklājis Ameriku - it kā jau nekas īpašs, bet tomēr jauki. :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru