Nabaga hetero vīrieši... :P


Uzskrēju netā virsū šādam textam, ko it kā žurnālam Attitude teicis tas pats Stephen Fry (angļu TV prezentētājs - gejs, kurš pats ar sexu it kā nenodarbojas jau gadiem, kaut arī ir attiecībās ar daudz, daudz jaunāku čali), kurš Top Gear raidījumā visus iepazīstināja ar Grindr aplikāciju :)

If women liked sex as much as men, there would be straight cruising areas in the way there are gay cruising areas. Women would go and hang around in churchyards thinking: 'God, I've got to get my fucking rocks off', or they'd go to Hampstead Heath and meet strangers to shag behind a bush. It doesn't happen. Why? Because the only women you can have sex with like that wish to be paid for it. I feel sorry for straight men. The only reason women will have sex with them is that sex is the price they are willing to pay for a relationship with a man, which is what they want. Of course, a lot of women will deny this and say, 'Oh no, but I love sex, I love it!' But do they go around having it the way that gay men do?

(un tagad mans aptuvenais latviskojums:)
Ja sievietēm sex patiktu tik pat ļoti kā vīriešiem, noteikti būtu "slaistīšanās"* vietas domātas hetero tieši tāpat kā ir geju vietas. Sievietes apmeklētu un pavadītu laiku baznīcu kapsētās pie sevis domājot: "Dievs, man ir ar kādu jāpārguļ", vai arī viņas dotos uz Hamstead Heath**, lai satiktu svešiniekus sexam aiz krūmiem. Bet tas nenotiek. Kāpēc? Jo vienīgās sievietes, ar kurām tu tā varētu dabūt sexu, grib, lai tu par to maxā viņām. Man tiešām žēl hetero vīriešu. Vienīgais iemesls kāpēc hetero sievietes ir gatavas uz sexu ir: tā ir cena, ko viņas gatavas maxāt, lai būtu attiecībās ar vīrieti, kas ir tieši tas, ko viņas vēlas. Protams, daudzas sievietes to noliegs un teiks: "oh, nē, es mīlu sexu, es to mīlu!" Bet vai viņas iet apkārt sexojot, kā to dara geji?

Vai nav patiesi pateikts? :) Redz: mēs mīlam sexu vairāk kā hetero un mums tas ir tikai sex. :)



* tuvākais kā to var pārtulkot - angliski šādi tiek apzīmēta pastaigāšanās pa kādu noteiktu teritoriju ar vēlmi sameklēt citu čali, kas tai pat laikā pastaigājas turpat, sexam
**viena no pastaigu vietām geju sexam Londonā

1 komentārs: