Ex-odus, FOTF un krītiņi...


Neizturēju. Aptecējās dūša to visu lasot.

Nelielai atkāpei: Vējagrauds twitterī nopublicēja saiti* uz kādu nacionālistu bloga ieraxtu (kas īstenībā ir vairāk kā saīsināts tulkojums no kāda džeka 2003. gadā izdotas grāmatas kopsavilkuma) par to, ka homosexuālisms ir vairāk garīga novirze, ko iespējams veiksmīgi ārstēt. Vismaz padsmit gadus veci pētījumi, aptaujas un uzskati (neaizmirstot pieminēt pat Sodomu un Gomoru), kas pasniegti ar cerību tikt uzskatītiem un pieņemtiem kā šodienas ekvivalentiem. Un tas viss ar kādiem piemēriem (no idejas - kaimiņu Jānis un Anniņa) no veiksmīgi "izārstētajiem", kuri ir saprecējušies un radījuši bērnus. ...un tad vēl uzbrukšana manam tētim, ka viņš bijis par maz role model man. ...un neviens raxts par homosexualitāti nebūtu pilnīgs, ja nebūtu pieskarta arī pedofīlijas piesaiste. Tas viss ir pasniegts tik pārliecinošā (protams vecā, bet tomēr pārliecinošā) gaismā, ka atliek vien gaidīt līdz mušas saskries kā uz medus burku (ar uzsvaru "kā uz", jo visi mēs zinām, ka ir kas kārdinošāks par medus burku uz ko tās lido).

Nevienam no mūsu nacionālistu sekotājiem jau laikam neienāk prātā pārbaudīt raxtītā faktu pareizību - ja jau grāmata, tad jau noteikti viss super trūper.

Dž. Dobsons (James Dobson) un viņa vadītais "fonds" "Focus on the family" visur citur ir atzīts kā reliģiska ieskata organizācija, kuru vada minētais Dž. Dobsons, kas (tā paša materiālā pieminētā izdevuma Times pētījumā) atmaskots kā cilvēks, kas slēpjas aiz garīguma aizsega, bez jebkāda reliģiska backgrounda. Vai tas jau nepievērš skatu uz minēto materiālu nedaudz savādāk?

Man ar to pietika. No iepriekšējiem ieraxtiem noteikti būsi dzirdējis par Ex-odus grupu, kas līdzīgu ieskatu vadīta cenšas gejus pārvērst atkal hetero. Man jau šķita, ka tie ir pie malas sūtāmi, bet nu pie mana apvāršņa parādījās arī Focus on the family (paldies nacionālisti - FOTF nupat ieguva vēl vienu vietējo nelabvēli).

Gūglējot info par FOTF jaunākais no viņu klāsta: Day of Dialogue - FOTF sponsorēta visamerikas diena, kurā aiz dialoga fona atļauts izteikties par homoseksuālisma (ne)pieņemamību skolās. Jo redz - mēs nevaram pieņemt "vispāruzspiesto" uzskatu, ka homoseksuālisms ir akceptējams, nedod iespēju kristiešu studentiem/skolniekim izteikt savus iebildumus.

Nu kur vēl citur kā reliģijā, iegūt varu un naudu ir visvieglāk??? Priekā!

Ex-odus pabīdaties, stūrītī jāatrod vieta arī FOTF. ...un padalieties ar krītiņiem!

Un tas viss brīdī, kad pasauli pāršalc ziņa par to, ka Āfrikas un Tuvo Austrumu valstu pārstāvjiem un viņu atbalstītājiem ir izdevies izslēgt nogalināšanu, kas balstīta uz sexuālās orientācijas pamata, no šīgada ziņojuma par nepieņemamām civiliedzīvotāju nogalināšanām pasaulē, tādējādi izvairoties no nokļūšanas prožektoru gaismā ar savu brutālo attieksmi pret homoseksuāļiem...




*esmu pārliecināts, ka gadījumā, ja vēlēsies tērēt savu laiku, to lasot, atradīsi saiti Vējagrauda twitterī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru