Acis aizveras vai atveras?


Nupat dušā aizdomājos cik tomēr interesanti ir skūpstīties ar acīm vaļā. Un pirms tu sāc - jā sēžot uz poda un dušā esot, ir tie labākie brīži smadzeņu darbībai. Bet atpakaļ pie skūpstīšanās. Skūpstoties tu turi acis ciet vai vaļā?



Ne reizi vien partnerim par izbrīnu, esmu iesācis smieties, pārtraucot skūpstu, jo tas skats vienkārši ir pārāk smieklīgs, lai spētu noturēties nesmejoties. Un tas dīvainākais ir - pat nezinu, kad tas viss īsti sākās vai kas mudināja pirmoreiz kādu noskūpstīt, turot acis vaļā. Labi, nav jau tā, ka tās acis nevaru aizvērt, bet dažreiz tā vien gribās redzēt kas notiek...

Jā, zinu, it kā nerakstītie likumi saka, ka skūpstoties acīm vajadzētu būt ciet. Netā pat saka, ka acīm ir pārāk grūti, ja kas (partnera seja) ir tik tuvu un neesot iespējams tur mēli pareizi kustinot, ja acis paliek atvērtas, utt. Tai pat laikā nerakstīti romantiskie likumi saka, kad skūpstās ar to "the one and oly" arī kāju gaisā jāpaceļ sev aiz muguras (no Holivudas vidējām romantiskām filmām). So... Un, jā, zinu ir arī tā paruna, ja partneris skūpstoties tur acis vaļā, tad viņš nav uzticams cilvēks, bet tad atkal - vai kāds aizdomājas, ka turot tās acis ciet, tavs partneris varbūt iztēlojas esot kopā ar kādu citu, un tas nu nav mazāk nepatīkami kā būt novērotam, kad skūpsties.

Bet jā, doma visam apakšā viena - diez kāpēc tā ir iegājies mūsu domāšanā, ka acīm jābūt ciet vienā no svarīgākajām darbībām kopības brīdī? I mean, atvērtas acis sexa vai priekšspēles laikā palīdz stimulēt sajūtas/iekāri, tad kāpēc skūpstoties visam jānotiek tavu acu tumsā?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru