Sludinājums


Ok, tagad pavisam nopietni: vai tu gribi īrēt kopā dzīvokli ar mani? Atceries, kādu krietnu laiku atpakaļ bija ieraxts par perfekto geju dzīvokli ar tualetes papīra pirkšanas un virtuves tīrīšanas grafikiem? Tā nu ir sanācis, ka oktobra beigās/novembra sākumā man var nopietni sanākt nepieciešamība mainīt dzīvesvietu. Īrēt viens paspēšu jebkurā laikā, bet ideja par geju kopīrēšanas avantūru neliek mieru un tāpēc, ja ir interese, lasi tālāk.



Tātad: meklēju pāris puišus ar kuriem kopā sameklēt, noīrēt un kopistīgi apdzīvot dzīvojamo platību Rīgā. Jā, tikai pāris un uzsvars tiek likts uz puiši, nevis pāri. Būt gejam nav priekšnoteikums, bet nu par sliktu nenāktu, jo tā pamatideja ir -- geju dzīvoklis. Un nē, tas nenozīmē, ka krāsosim sienas karoga krāsās vai instalēsim dejošanas stieni priekšnamā (lai gan ideja par stieni nav nemaz tik peļama).

To pieminējis, jūtos spiests minēt arī to, ka nemeklēju gultas biedrus, bet puišus, ar kuriem dalīt dzīvokli - katram sava istaba un ko dari istabā nav mana darīšana līdz brīdim, kad no turienes sāk kas rāpot ārā, smakot vai nelabi bļaut. Savs plaukts ledusskapī un vannas istabā - nu visi esam pieauguši. Jā, tev jābūt spējīgam sevi nodrošināt finansiāli un aiz sevis savākt kā traukus, tā zeķes. Tualetes papīrs un trauku mazgājamais būs jāpērk pēc saraxta un arī virtuve jātīra visiem, bet vai tiešām tas ir kas īpašs, ko prasīt? Ja jā, tad nemaz nepūlies, nebūs mums pa ceļam.

Ne vienmēr pārvilkšos no darba izspiests kā citrons, bet tas nenozīmē, ka meklēju nonstop pārtijotājus. Pieļauju, ka zini - neesmu svētais, bet kārtībai un pieklājībai jābūt - katram ir savs darbs un ja rīt no rīta ir jāstrādā agri, tad gribu vai nē, bet man ir jāizguļas, nevis jāpārtijo. Būdams krietni pašpietiekams, brīdinu jau iepriekš, es protu novērtēt savu laiku, tāpēc ceru, ka pats proti atrast ko darīt laikā, kad nestrādā, nesatiec draugus, nemācies vai nesexo, nevis klauvēt nepārtraukti pie durvīm, cerībā, ka izklaidēšu. Citiem vārdiem sakot - nu katrs esam savā tempā un apgriezienos, ir dabiski, kad gribās nepalikt vienam (iemesls kāpēc meklēju kādu īrēšanai kopā) un brīži, kad aizvērt durvis un ielīst gultā ar grāmatu vai laptopu uz segas. Kapiš?

Ja tev ir nopietna interese, apdomā dotos, raxti un jautā, ja ir kas jautājams. Kā jau minēju, pagaidām viss ir manas idejas līmenī, bet viens es nebūšu darītājs, so - nečammājies un realizējam to visu kopīgi.


P.S. Pavisam aizmirsu, nereti es experimentēju ar kūkām vai cepumiem, so - ja tu esi uz konstantas diētas, labāk taisies pa gabalu...

4 komentāri:

  1. Man bēdīga pieredze ar kopīrēšanu... Man bija līdzīgas prasības tavējām un tas viss beidzās ar to, ka bija jāšķiras gan no kopīgā dzīvokļa, gan arī izveidotās draudzības... Tā kā - padomā labi pirms paraksties, jo no sākuma viss ir ideāli, bet vēlāk pievienojas gan zeķes, gan viss pārējais, sveši draugi un puiši, nepārtraukts skaļš sekss caurām naktīm un fiziski vairs neviens nav laimīgs, jo seko aizrādījumi un tā joprojām... Sorry, negribu tevi atrunāt, dalos tikai ar piedzīvoto! Veixmi! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oh, tik žēl to dzirdēt. Bet tiešām negrasos to organizēt pa visām varēm, sanāks - būs pieredze, nesanāks - well, īrēšu viens.

      Dzēst
  2. Izklausās fun! :)
    Tev noteikti būs jāuztaisa blogā atsevišķa sadaļa par šo tēmu!
    Būs interesanti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ...nu no sākuma gan tam visam būs jānobriest. Un arī pareizie kandidāti jāatrod. :D

      Dzēst