Seriāli - 3


Re, arī pēdējais (šim brīdim) ieraxts par seriāliem, kurus vērts iečekot. Garlaicība nekur nepazūd, tāpēc pieļauju, ka visai drīz pienāks arī brīdis jaunās rudens sezonas seriāliem, bet līdz tam vēl kāds laiciņš jāpagaida.



The Newsroom - Esi kādreiz bijis LTV un, gida pavadībā, pasēdējis Panorāmas vadītāju krēslā? Seriāls ir par to pusi, kas aiz kameras. Kliegšana, kašķēšanās, intrigas, viedokļu apmaiņa, mīlestība un tās sekas un pamatīgs darbs. Ziņas 2.0 versijā. Pirmais seriāls, ko novelku pirmdienas rītos. Nu labi, otrais - aiz Political Animals. Pirmā sezona nupat, nupat beigusies un kritiķi aplaudē.

Nikita - jauns piegājiens senajam stāstam par supermeiteni sepkavu, kura sāk karu pret organizāciju, kas viņu izveidoja par to, kas viņa ir. 2 sezonas.

Grimm - Atceries Buffy un arī Angel? Tie paši producenti tagad pieķērušies brāļu Grimmu pasakām. ...ar vienu mazu atšķirību: This is no fairytale. The stories are real. ...un tās nekad nav bijušas pasakas. Galvenais varonis ir viens no pēdējiem Grimmiem un tikai viņš var redzēt to, ko citi cilvēki nevar - briesmoņus, kas dzīvo starp mums un bijuši par pamatu Grimmu pasakām. Nupat sākās 2. sezona.

Damages - pavisam citāds juristu seriāls. Glenn Close attēlotā superjuriste Patty uzņemas lietas, kuras raxta vēsturi. ...un par to arī dabū maxāt ļoti augstu cenu. Juristu Devil Wears Prada 4 sezonās un 5. vairs nav tālu. Tiešām neparedzami saviņķelēts un dažreiz pat šķiet - cietsirdīgs stāsts ar daudz maz labām beigām.

2 Broke Girls - labākais humors, ko esmu redzējis krietna laika sprīdī. Bankrotējuša miljardiera/shēmotāja meita Caroline satiekas ar dzīves pabērnu Max. Kopīgi apkalpojot galdiņus ēstuvē, kuru cenšas vadīt mazs korejiešu "tīnis" un galvenais pavārs ir ukraiņu Oleg, kurš iemīlējies meiteņu kaimiņienē no Polijas, viņu lielā cerība ir sakrāt pietiekami naudu pašu kafejnīcas atvēršanai. Nevaru sagaidīt 3. sezonu, kurai jāsākas septembra beigās.

Kathey Griffin Show - šķiet jau minēju šo TV šovu, kur komediante Kathy Griffin "ņem priekšā" visus pēc kārtas, nekaunoties par neko. 2. sezona sāksies janvārī, bet arī pirmajai ir tiešām vērtīgas epizodes. It īpaši, kad pēc pirmajām izmēģinājuma epizodēm, viņa saprata, ko īsti no sava šova grib un var dabūt ārā. Tur nav citu variantu - patīk vai nē! Un jā - pilns ar gejiem un geju tēmām. Viens no nedaudziem šoviem, ko pilnībā var noskatīties YouTubē.

Boss - stāsts par mūsdienu Čikāgu un tās mēru, kurš ir smagi slims. Diezgan pelēks seriāls, kurš atklāj (kāds teiktu - visu netīro politikas spēli aiz aizkara) lielpilsētas mēra ikdienu. Viens no tiem seriāliem, kuru es skatos (iet jau 2. sezona) un vēl joprojām nevaru saprast - kura pusē es īsti esmu: mēra - cilvēka, jeb mēra - varaskāra shēmotāja pusē.

Leverage - rasējumu atgūšanai tiek nolīgi 3 labākie zagļi un viņus vadīt ir lūgts izbijušais apdrošinātājizmeklētējs. Neiespējamās misijas stila zādzība izdodas perfekti, bet izrādās, ka viņi ir krietni maldināti un arī maxāt neviens nav plānojis. Vēl vairāk - tikai par mata tiesu zagļiem izdodas izdzīvot no sprādziena. Lieki teikt, ka komanda saspējējas, lai atgūtu samaxu un novērstu ļauno darbu, ko padarīja ar savu zādzību. Jau 5to sezonu komanda saspēlējas, lai stātos pretī netaisnībai un palīdzētu labajiem.

Fairly Legal - pavisam nesen lasīju TVnetā, ka Latvijas tiesneši izvairās ieteikt mediācijas procesu strīdos. Viņi droši, ka nav redzējuši nevienu sēriju no šī 3sezonu seriāla - Kate ir izbijusi juriste, kas pārgājusi mediatoru pusē un ir krietni laba savā darbā. Katrā sērijā jauns keiss. Feel good seriāls.

Un 2 skatīties vērti seriāli, kas nupat sākušies:
Pasaules gals sākās ar Falling Sky, Revolution šo tēmu turpina. Kādu dienu pēkšņi pazuda elektrība. Seriāls stāsta par dzīvi 15 gadus pēc šī notikuma. ...un jā, kaut kas tajā ir. Komēdiju seriāls Citizen Khan ir par "pavisam parastu" pakistāniešu imigrantu Lielbritānijā. ...un viņa ģimeni. Viens no tiem seriāliem, kas liek tev smieties it kā to joku dēļ, bet vainas sajūta par politkorektumu nepamet, jo skaidri saproti - tas nāk no ikdienas. ...bet humors uzvar, so kāpēc lai nepasmietos par pakistāniešiem caur britu acīm.


3 komentāri:

  1. Ka tu atrodi tiem visiem seriāliem laiku? Bet paldies par ieteikumiem, daži uzrunāja ;)

    AtbildētDzēst
  2. Nu tas vairāk tāds piespiedu pasākums sanāca krietnu mēnešu garumā, bet tas tā... Tiešām priex, ka kādam noder.

    AtbildētDzēst
  3. Es neizspētiju kārtīgi pirmo un otro daļu, bet manuprāt smuks seriāls ar smukiem puišiem uzvalkos ir SUITS. :)

    AtbildētDzēst