Orālā sexa garša


Krietnu laiku atpakaļ (un šķiet, ne vienu reizi vien) sanāca ieraxts par spermas garšu. Vakar no rīta uzgāju ieraxtu, kas šo tēmu turpina: izgudrots pirmais orālā sexa garšas neitralizētājs... :D



Labi, jāpiezīmē, ka pašu spermas garšu tas neietekmē gan, bet koncentrējas uz sūkātāja izjusto garšu mutē, kamēr tu tur esi ko iespraudis. Ideja pavisam vienkārša - ļoti daudziem orālais sex nepatīk dēļ specifiskās garšas mutē procesa laikā. Nu būsim godīgi, ne visi ir uz to uzburti. Un ja vēl klāt pieliek kopējo sviedrējumu un... nu labi, ideja saprasta. Masque Sexual Flavours sola šo pieredzi mainīt. Kaut kas līdzīgs mutes atsvaidzinošajām gēla plāksnītēm, kādas arī pie mums varēja nopirkt kādu laiku atpakaļ (neatceros gan tās redzējis veikalos pēdējā laikā) sola mutē radīt kādu no 4 garšām, kas 15 minūšu ilgumā radot sajūtas, ka tu sūkā šokolādi, zemeni, arbūza vai mango gabalu.

Pagūglējot atsauksmes Amazonā, caur kuru to iespējams pasūtīt, lielais vairums ir pilnīgi extāzē par šo ideju un pielīdzina to orālā sexa revolūcijai. Un padomājot - kāpēc, lai nebūtu, jo atminoties šokolādes daiktu, kas parādījās netā, šis varētu būt krietni labs tā aizvietotājs, jo lietojams atkārtoti. Un būsim godīgi - kuram gan negribās pasūkāt šokolādes daiktu, pareizi?

 Katrā paciņā 3 plāksnītes un piegāde esot pieejama visā pasaulē...





P.S. Tiešām ceru, ka tā garša nav tik kārdinoša, lai kāds aizmirstos un iedomātu nokost gabalu... :D :D :D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru