Iespēja paspīdēt!

Just in case... Noteikti zini kas ir Andrew Christian. Pareizi - apakšbixes ar krietni pamatīgu (lasi: sexīgu) mārketingu, lai neteiktu vairāk. :D Fremā, pārgājienā, party, gleznojot, baseinā, mazgājot mašīnas un, un,n, nu visur kur vien var. Un pats jautrākais - nu ir izsludināts konkurss meklējot jaunu modeli.



Zinu, ka arī manā kladē degunu iemet kādi 18-21 gadīgie, so texts jums: AC meklē modeli, kurš tiks uzaicināts uz Losandželosu filmēties viņu video, piedalīties foto kampaņā, tikties ar pašu AC (jup, ir tāds reāls puisis) un "hang out" ar pārējiem modeļiem. Un tas viss ir plus 1200 dolāru naudas balvai.

Viss, kas jāizdara - jānofotogrāfējas bez krekla un ne noteikti jābūt ar AC apenēm (bet tās noteikti neskādēs). Bildes jānosūta uz viņu mārketinga daļu un jātur īkšķi, ka fināla atklātajā balsošanā savāksi visvairāk balsu.

...visiem mums pārējiem (kuriem pieredzes vairāk par 21 gadu), atliek apmeklēt viņu mājaslapu iekš Facebook, kur jau tagad var ievērtēt pieteikumus no krietniem pretendentiem.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru