Spoguļsex


Ir gadījies novērot parādību, kad gadījumā, ja sex notiek kur spoguļa tuvumā, nenovēršami būs brīdis, kad sex ievirzīsies ar ideju redzēt sevi spogulī? Un runa nav par narcismu - tas vienkārši tā notiek.



Tā nu sanāca, ka maigojoties viņa vannas istabā, attapāmies pozā, kur viņš ar rokām balsta sienu spoguļa priekšā un es, ritmiski kustoties, esmu satvēris viņa gurnus no aizmugures... Bla bla bla, bilde redzama un skaidra, pareizi? Tai brīdī man radās šis "atklāsmes/jautājuma" moments - kāpēc tas vienmēr tā notiek, kad spogulis it kā velk sevī?

Vai pie vainas ideja, ka vari radīt ko līdzīgu paša porņikam? Visi zinām, ka porno ir fun un tie, kas gājuši soli tālāk un arī to paši mēģinājuši uzfilmēt, zinās cik īstenībā tas ir uzbudinoši vēlāk vērot sevi un otru no malas, it kā to visu atkal izdzīvojot. ...ar spoguli to it kā iespējams izdzīvot uzreiz - tu drāzies, "filmē" un vienlaicīgi arī pats "vērtē"! Plus visas tās iespējas, ko sniedz spogulis, ja novietots leņķos, kādos savādāk notiekošo varētu vērot tikai, ja būtu kāds ar kameru (no aizmugures, no apakšas, augšas, utt).

Hmm, varbūt pie vainas tās pašas vecās prāta spēlītes? Ne reizi vien nācies piedzīvot momentus, kad spogulis palīdz piepildīt fantāzijas par dominēšanu vai būt dominētam. I mean - aiz matiem pavilkta galva liek otram gribot negribot skatīties spogulī, kas tikai pastiprina dominējošā sajūtu varu un arī baudu (un tieši tāpat ar būšanu dominētam, kur spogulī to vislabāk redzēt). Prāta spēles tomēr ir spēcīgs motivators...

Savā ziņā spogulis varbūt pat ir kā sexa rotaļlieta, kura tiek izmantota visu augstākminēto kopsummai, lai padarītu sexu daudz baudāmāku - tāpat kā izmantojot rotaļlietas ar šo pašu mērķi?

...gandrīz vai jāsāk domāt par iespēju veikt padziļinātus pētījumus, ne? Fiziski aktīvus, atkārtotus un mērķtiecīgus pētījumus. :D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru