Garšīga labdarība


17. jūnijā 22. reizi pēc kārtas labdarības organizācija Brodway Cares/Equity Fights AIDS (bezpeļņas organizācija štatos, kas vācot ziedojumus atbalsta ap 400 dažādu AIDS un citu smagu slimību atbalsta organizāciju darbību) organizēs kārtējo pasākumu Brodway Bares (aptuveni tulkojot - kailā Brodveja, Brodvejas kailie). Šī gada tēma ir Happy Endings (jeb latviski - laimīgās beigas).



200 Ņujorkas sexīgāko dejotāju puikas un meitenes šai pasākumā uzvedīs priekšnesumu, kurš ar burleskas un striptīza paņēmieniem ievedīšot skatītājus pasaku valstībā ar labām beigām... Tiem, kuri zin angļu valodu, sapratīs vārdu spēli, kas meistarīgi, jeb tieši neķītri, pielietota šai gadījumā - apzīmējums Happy Ending rietumu kultūrā iegājis kā, parasti masāžas salonu, piedāvātais pakalpojums vīriešu kārtas klientiem - ejakulācijas "noorganizēšana" masāžas beigās.

Lai nu kā tur būtu ar vārdu spēlēm - pasākuma reklāmas bildes ir gana interesantas. :P  Sāku skaitīt visas zināmās pasakas un teikšu godīgi, dažām bildēm bija jāvelta ilgāks laiks, lai to uzminētu. ...bet noteikti ka pie vainas bija modelis.

Pašā apakšā arī reklāmas video.








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru