400 gramu baudas

20,3 centimetri garš, apbrīnojami rievains, ar jauku sēņveida galviņu un pamatīgi ciets. Nē, es negrasos lielīties ar saviem parametriem, bet gan pastāstīt par kārtējo uzieto neta atklājumu - pirmo piedāvājumu no United Indecent Pleasures - šokolādes peni.


Katrs no peņiem ir ne tikai individuāls roku meistardarbs no Chocolate Factory rūpnīcas Spānijā, izgatavots no tumšās (rūgtās) šokolādes, kas nākusi no Ganas (tas ir Āfrikā, kur tie melnie puikas), bet arī papildināts ar 6 iespējamiem pildījumiem, kas izšļācas kā vulkāniski izvirdumi, pārklājot šo šokolādes fallu.






Apmēram 400 gramu baudas tiek piegādāti speciāli dizainētā iepakojumā, kas radīts ar domu kontrolēt temperatūru - lai saņēmējs saņemtu to tikpat cietu kā izgatavotājs to radījis. Cena bez kurjerpiegādes - 60 eiro.

...jāsāk raxtīk X-mas vēlmju liste. :P


P.S. Visiem tiem, kuri nav informēti (tagad bārstot konditora gudrības) - jā, tumšā šokolāde kūst pie nedaudz augstākas temperatūras kā piena vai baltā, bet tas nenozīmē, ka šis mākslas darbs derēs rotaļām, kur iesaistīti citi caurumi kā mute. ...ja nu vien ideja nav radīt pamatīgu šokolādes cūcību. :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru