Brāļi. Geji. Mīļākie.

Ar katru dienu vairāk un vairāk pārliecinos, ka šis gads būs interesants. Un ar "interesants" es šoreiz domāju: tiešām interesants. Jautājums vien - vai es būšu pietiekami drosmīgs, lai izvēlētos pareizo tā piedāvāto gaitu? Bet nekādu gaušanos. Tikai jāsaņemas. Un tā kā gaušanās nav atļauta, sāksim gadu ar tematu kuru, šķiet, neesmu skāris - brāļi.



Krāsu sabiezinājumam - dvīņubrāļi. Pilnīgi nesaistīti tikai ar pāris dienu atstarpi uzskrēju virsū 2 dažādiem raxtiņiem par dvīņubrāļiem. Pirmais no tiem bija par brāļiem Mueller Ņujorkā. Vizuāli atšķirīgi, bet vienādi gari augumā, dala vienu un to pašu bankas kontu, kalendāru, arī dzīvesvietu un profesiju. Arī CV, kas ir identisks, tātad - kāda jēga to dublēt tikai ar citu vārdu? Bet visinteresantākais ir - abi ir geji un ar līdzīgām prasībām puišu ziņā. Labi, negrasos te pārpublicēt raxtu - iečeko pats.

Otrs ieraxts bija vairāk bilžu ieraxts no Fantasticmag. Patriota brāļi no Brazīlijas. Neuztvēru ideju - geji vai nē, bet bildes runā pašas par sevi... (vairāk TE)



...hmmm, taisni vai nezinu ko domāt, ja godīgi. Man nav brālis. Bet ja būtu, vai es skatītos uz viņu šādi? ...lai gan no otras puses, ja tu esi viens no šitik izskatīgiem džekiem ar kuru esi uzaudzis kopā un zini viņa stiprās un vājās puses - vai tas būtu dīvaini gribēt būt ar viņu kopā vairāk kā tikai pie pusdienu galda? Pirms pat neilga lika būt puisim kopā ar puisi bija "grēks" un gandrīz vai pretlikumīgi, bet ikdiena pierādīja, ka viss nostājas tā kā tam jābūt. Tāpēc cik pareizi būtu tumsonīgi nosodīt kaut ko, kas vēl paslēpts zem baigā "tradicionālo vērtību"sloga, zem kura homoseksualitāte bija gadus desmit atpakaļ?

Un tagad jautājums tev - tīri ikdienišķi - kādas ir tavas domas par šo? Brāļi. Geji. Brālišķš incests?



P.S. Ups, gandrīz piemirsu - ir takš arī dvīņubrāļi Milo & Elijah Peters no Bel Ami. :P

4 komentāri:

  1. Hmm. Ļoti interesanta tēma. Nu no savas pieredzes varu teikt tā, ka nekad neesmu skatījies uz savu brāli ar TĀDU domu. Starpcitu, ir tāda dokumentālā filma par šo tēmu (ne homoseksuālā, bet heteroseksuālā aspektā). Nezinu kā filmu sauc. Doma tur bija par to, ka brāļi un māsas no dzimšanas ir šķirti, tad vienā mirklī dzīvē satiekas. Saiet kopā un dzīvo incestā to nezinot. Tas atklājas piedzimstot bērnam, kuram ir problēmas ar ģnētisko iedzimtību.
    Nu tā kaut kā.
    I.

    AtbildētDzēst
  2. Vispār jau dvīņi bieži gadās homo vai biseksuāli..:P Nē, nevar gribēt neko vairāk "kā tikai pie pusdienu galda", tā tomēr ir radniecība utt, nesaprotu kā varētu tāda doma rasties vispār :D

    AtbildētDzēst
  3. Jautājums Expresim : ko tad darīt tiem dvīņiem, kas ir nonākuši pie apjēgas, ka viņi ir homo? Izlikties, ka tas tā nav un pa kluso meklēt partneri kaut kur no malas? Vilties, ciest un mocīties, vai rast atbalstu un sapratni sev līdzās? Nu nez...
    Atbildot Daniēlam; domāju, ka tas ir savstarpējās sapratnes, uzticēšanās un pleca sajūtas jautājums. Ja ir domu, sajūtu sakritība, tad tas nebūtu nekas ārkārtējs. Ja domas un izjūtas dalās, tad tiešām labāk ir "tikai pie pusdienu galda"un dzīvot katram savu dzīvi... Taču, cik ir dzirdēts, tad dvīņu domāšanas līmenis un virzieni ir samērā vienādi, tātad - varētu būt šī sakritība.
    Taču man ir neiespējami atbildēt vairāk kā "es domāju...", jo man pat brāļa nav, kur nu vēl dvīņu....

    AtbildētDzēst
  4. to vecaisvilks - kāda izlikšanās, vilšanās, ciešanas utt nesaprotu par ko Tu runā. Mazliet sick. Protams dvīņu attiecības ir daudz ciešākas, bet ar gultu tur nav nemazākā sakara.

    AtbildētDzēst