Un viņi gaida, ka mēs pirksim...


Godīgi atzīšos - es jau sen esmu atmetis domu par cenšanos izprast modes tendences. Laikam kļūstu par vecu, jo ideja par ko vienkāršu un klasisku man patīk ar katru dienu jo vairāk un nodarbina manu prātu arvien biežāk šopojot atlaidēs, kas visapkārt. Bet visu pēc kārtas:

Visi lielie blogotāji par puišu modi šai vasarai, agrāk vai vēlāk, pieķērās 2 jaunievedumiem - šīs vasaras "musthavit(iem)": espadrille iešļūcenēm un harēmbiksēm.

Espadrille iešļūcenes ir tās, kas tikai ar vienkārša auduma augšdaļu, kā parastai kurpei, un kaut kāda sapīta augāja vai virvesveida padarīšanas zoli. Jup, savā ziņā eko-sasniegums. ...nu savā ziņā, jo cik nu tas mūsu ikdienā ir iespējams.

Jau kopš seniem viduslaikiem valkātas Spānijas ziemeļu reģionos un bijušas kā vienkāršo ļautiņu kurpes, kas valkātas pavasaros un vasarās. Jaunākos laikos tikai sieviešu mērķauditorijai domātas, bet šosezon visi lielie brendi metušies tās piemērot arī vīriešu kājām. Lieki piebilst, ka dizaineri ir pamanījušies izveidot dažādu veidu variācijas šai kurpei ar dažāda veida un noturības zolēm un kurpes augšdaļas modifikācijām, bet oriģināls ir jau minētais - virvesveida zole un auduma kurpes augšdaļa.

Harēmbikses, kā izskatās, ir pamatīgs modes trends (jāatzīstas: par tiešām lielu izbrīnu man), kas pārņem pasauli ne tikai modes skatēs bet arī reālos veikalu plauktos. Tiem, kas nav redzējuši tās dzīvē: bikses, kurām šekums (man liekas tā to vietu biksēm, kur sākas kājas, sauc) ir tikai nedaudz virs ceļa... Njā - savā ziņā atgādina mazuļa rāpulīšus, kuri paredzēti labai autiņu iepakošanai. ...tikai šai gadījumā ar autiņiem sakara nekāda - vienkārši kārtējā modes ideja, kurai pieķēries ne viens vien lielais guru.


Tāpat kā espadrille iešļūcenes, arī šīs ir no mežonīgi seniem laikiem nākušas, tik ne no Eiropas, bet gan Turcijas, kur tās lietotas zem svārkiem jau gadsimtiem ilgi. ...vai pat viņu nacionālajā tautastērpā nebija kas ļoti līdzīgs puišiem? Lai nu kā - mūsdienās tās ir visos iespējamos audumos un piegriezumos ar lielākiem vai mazākiem brendiem uz pakaļpuses. Sieviešu modē pazīstamas jau pāris gadus, vīriešiem tikai no pagājušās sezonas, kad pirmie celmlauži sāka izmēģināt savu roku - tā teikt - a varbūt aiziet. ...un, izskatās, - aizgāja. Godīgi saku - ceru, ka ne uz ilgu, jo tiešām žēl skatīties uz tiem maisiem starp kājām tiem pāris izskatīgajiem džekiem, kas uzdrošinās...

Ja pareizi atceros - spermas kvalitāte uzlabojas, ja tur - starp kājām, ir vēsāks... tāpēc, ja nu ko - ir iespēja piestrādāt pie spermas kvalitātes vismaz. Ziemā gan laikam ne visai... :P

1 komentārs:

  1. Tās bikses ir vienkārši idiotiskas, tad labāk esmu muļķis, kas no modes neko nesaprot un negrib saprast :D tupelītes gan ikdienas skriešanai varētu būt ērtas ;)
    u.

    AtbildētDzēst