Tās 3 lietas pirms...


Mana mamma ir nopietni satraukusies par pasaules galu, kas pavisam noteikti tuvojas 21jā. Tēvs jau esot nofraktēts sadabūt tukšas kannas degvielai, kuras drīz abi braukšot pildīt (jo kādam jau būs jānočeko kā vecamtēvam laukos iet pasaules galā) un arī izlemts kuras no vecajām mēbelēm varēsim dedzināt tai laikā, kad tas pasaules gals būs atslēdzis apkuri. ...vai elektrību plītij. Bet tikai no malas var šķist, ka viss ir izplānots un rūpju nav. Viss nav bez problēmām - jautājums ir atklāts: diez tas pasaules gals būs jau no rīta vai vēlā vakarā, jo ja tas notiek no rīta, tad skāde liela, jo darbā esot plānots pirmssvētku pasākums ar šampanieti, kūkām un prēmijām...



Bet miers ar mammu, jautājums tev - ja tiešām NASA un pat krievu ministri nav pareizi informēti (un nedod Dievs, kāds (mamma) atrod šo Austrāļu premjerministres video) un tas pasaules gals tomēr pienāk tai 21mājā - vai tu esi dzīvojis savu dzīvi tā, lai atskatoties uz to dienu (  :D ) pirms pasaules gala, nebūtu nožēlas par visu aizvadīto dzīvi? Ir palikušas nedaudz mazāk kā 2 nedēļas - kas ir tās pāris lietas, kuras vēl neesi saņēmies izdarīt savā brīnišķīgajā geju dzīvē?

Varbūt ir vērts izmantot šo ieganstu, lai saņemtos un izdarītu vismaz tās Top 3 lietas "bucket-listē"? ...kā nekā - passaules gals nenāk katru gadu!

Kā ar mani, jautāsi? Nē, es negribu mācīties braukt (no ieraxta par blakus sēdēšanu kādam puisim braucot), un diez vai topā būs arī cits sex. Hmmm. "Es esmu vairāk puišos ieinteresēts" arī jau pateikts. Skūpsts vai roku turēšana uz cilvēku pilnas ielas - arī darīts un izbaudīts krietni, tāpat kā divvientulības piknikošana parkā. Jup, esmu arī bildinājis puisi (tas gan nebija uz viena ceļa notupjoties ...un laikam tāpēc neizvērsās kā filmās ar spiedzoši asarainu "jā" un "happily ever after"), bet arī tas no listes nost. To pašu ceļu iet - geju sauna un dzīvošana Londonā ar visām tās geju priekšrocībām. Grindr drāziens ar tuvu esošu puisi un "on-call" attiecības vairs nav pat minēšanas vērti. Esmu pamanījies blogot 3 gadus no kārtas un pat iepazinis saujiņu labus draugus pateicoties tam. Arī pabūšana kārtīgā praidā jau ir aiz muguras. Gandrīz vai jājautā - vai daudz kas palicis?

Ja godīgi, tad šķiet manas listes galvgalis sastāv no izjūtām par nebūšanu vienam. Tā vannas aina, ko minēju kaut kad iepriekš noteikti būs tur. Arī tikt stādītam priekšā kā "puisim" kādā ikdienišķā, bet tomēr saviesīgākā padarīšanā. ...un, ja godīgi - netieku vaļā no šī video iesēdinātās idejas par dejošanu kopā. Jup, tās ir lietas, kuras pieprasa nedaudz lielāku iesaisti un priekšvēsturi kā tikai hei-ho, bet tad atkal - vēlmju apzināšana ir solis to īstenošanā, pareizi? ...un ja ne līdz pasaules galam, vismaz zinu, ko gribu "pēc pasaules gala" ;)

Labi, tagad tava kārta. Tavas top 3 geju dzīves lietas (padarīšanas), kuras gribi īstenot pirms pasaules gala:

...c'mon, tikai nesaki, ka tādu naf.


1 komentārs:

  1. Jā, man ir. Izlasot šo rakstu:
    1) Gribas aizbraukt uz Londonu (ne kā darba meklētājs),
    2) Satikt Tevi,
    3) Iespējams, uzdejot ar kādu puisi.
    Priecīgus svētkus!
    Focus

    AtbildētDzēst