Kura ir šī baznīca?


OMG - jā, es pēdējās nedēļas laikā to saku pārāk bieži, bet hei - šoreiz atkal tas ir tā vērts!

"Laikā, kad Orthodox Church (ne mazākās nojausmas kā šito pareizi tulko, bet man ir neliela aizdoma, ka varētu būt - preizticīgā baznīca) ir iesaistīta korupcijas skandālos, mākslinieku apspiešanā, geju sexa piesegšanā, nepiedienīgā uzvedībā un homofobijā, daži tai piederīgie ir piekrituši atklāti pateikt un pastāvēt par to, kas viņi ir zem priesteru drēbēm, ko valkā: parasti cilvēki ar savām kaislībām, vēlmēm un interesēm." Tieši tā, manā aptuvenā tulkojumā, šo kalendāru presei raxturo tā izdevēji - Ortodox Calendar no Rumānijas.

Man nav ne mazākās vēlmes uztraukties vai šis ir kārtējais, labi pārdomātais, pasmējiens par pareizticīgo baznīcu vai reāla padarīšana, viss, ko es zinu - tas izskatās labi garšīgs un Sanktpēterburgā ir noteikti pretlikumīgs.



12 mēneši ar 12 pamatīgi muskuļotiem priesteriem pārstāvot Orthodox Church, kuru bildes vairāk robežojas ar neticami garšīgi, kā baznīciski... Maxājot tikai 10 eiro + pasta izdevumi un piesūta uz visu pasauli.

...tikai pasaki, ka nebūtu interesanti apsvērt ideju pievienoties baznīcai, kurā ir "vakara svēto raxtu tukošana" apakšveļā, puspliki kora zēni vai tikai peldbixēs strādājoši baznīcas baseina tīrītāji! :D


1 komentārs: