Jaunais Mr. Gay World



Aizgājušajā vīkendā pavisam klusu, klusu kaut kur - tur apakšā - Filipīnās, noticis kārtējais Mr. Gay World konkurss, kurā puiši no 23 valstīm sacentās par šo titulu, kuram tiek piedēvēta tāda kā labas gribas vēstnieka loma pasaulē.

Konkursa kandidātus vari iesiekalot, piedod: iečekot, te (ja labi pameklē, lapā var atrast arī pāris bildes no notikumiem un dalībniekiem.



Par jauno Mr. Gay World tika nosaukts Dienvidāfrikas pārstāvis: Fracois Nel, aiz sevis pirmajā


5niekā atstājot ASV, Spānijas, Austrālijas un Jaunzēlandes pārstāvjus. Igauņu bāliņš Madis (ne Latvija, ne Lietuva savus pārstāvjus nebija izvirzījušas) ieguva tituli Mr. Gay Congeniality, kas rupji tulkojot, varētu tikt nosaukts kā Mr. Draudzīgākais.

Papildus piešķirtie tituli bija: Mr. Gay Peldbixes (Austrālijas pārstāvim), Mr. Gay Uzvalks (arī Austrālijas pārstāvim), Mr. Gay Sportiskais (Īrijas pārstāvim), Mr. Gay Fotogēniskais (Jaunzēlandes pārstāvim), Mr. Gay Skatītāju simpātija (Filipīniešu pārstāvim), Mr. Gay Nacionālais kostīms (arī Filipīniešu pārstāvim).

Noslēdzoties konkursam, tika paziņota arī nākošā konkursa norises vieta, kas (kas par sakritību :P ) būs Johanesburga, Dienvidāfrikas republikā. Konkurss tur norisināsies no 4. - 8. aprīlim. Ja pareizi esmu informēts, Dienvidāfrikas republika ir vienīgā valsts Āfrikā, kur būt gejam nav sodāma lieta un atminoties neseni spēcīgās negācijas mēdijos par Ugandu (un citām mazajām radikāli homofobiski noskaņotajām valstiņām) un viņu attieksmi pret gejiem, tiešām ceru, ka šāds notikums pievērsīs lielāku uzmanību cīņā pret homofobiju šajā kontinentā.

1 komentārs:

  1. man tur bija citi favorīti, bet tik un tā prieks par džekiņu :)
    u.

    AtbildētDzēst