Tav puiša privilēģija?


Saīsinot visu gremdēšanos atmiņās: abi atkrītam gultā viegli elsodami. Nepagāja pat pusminūte, kad viņš pabīda savu roku man zem muguras, galvu atgulda uz pleca, vienu kāju pārslidinot manai un ar otru roku ieņem vietu uz manām krūtīm. Nu šķiet super mīļi, pareizi? ...bet mani pārņēma panika. Tiešām panika. Izturējis (tiešām izturējis) tikai pāris minūtes ar domu galvā - kā lai to pārtraucu un neapbēdinu puisi pārāk, lēnām atbīdu viņu un izrāpjos no gultas meklēdams pēc manām biksēm.

Kur problēma jautāsi? Kā var negribēties tikt jauki samīļotam?

Sēžu busā uz mājām un nevaru dabūt tās divas domas kopā: vieglāk laikam būs to izskaidrot ar multeņu dieviņu un velnu, kur velns: idiot - būtu ticis labi samīļots pēc tāda sexa, bet dieviņš: vai nav par ātru tādiem gājieniem, ka nesanāk kā humora seriālos: pēc mirkļa jau nākotne izplānota līdz adoptētam ķīniešu bārenim...

...vai varbūt viņš bija viens no tiem (neskatoties uz to, ka puisis ir izskatīgs, smejas par taviem jokiem un arī nav dabas apdalīts) ar kuriem kaut kas neštimmē tai ķīmijas līmenī un neko vairāk par vienas nakts sexu tu negribi, un katrs viņa solis ārpus šī vienkāršā scenārija tiek uzskatīts kā apdraudējums "nāc un ej" stratēģijai? Nu netieku gudrs...

Līdz šim esmu ticis skaidrībā tikai par vienu: man gribās tikt samīļotam, apskautam, apmīļotam un visādi citādi mīļotam, bet no personas, kuru es zinu, saprotu un izprotu viņa domu gājienu - citiem vārdiem sakot - esmu pielaidis sev klāt. Bet pat tad - kāpēc es tagad jūtos tik stulbi?

Bet kā tu domā - vai samīļojiens ir tikai tava puiša priekšrocība vai arī šāda attieksme ir pieņemama tikai tiem, kas var izvēlēties (tā teikt - krīzē katrs apskāviens ir derīgs)?

2 komentāri:

  1. Krīzē katrs apskāviens ir derīgs. Bet, ja ir risks, ka ļaušanās apskāvienam no vedīs pie tā, ka tas otrs, tevi nebrīdinot, saplānos jūsu kopīgo nākotni, ķīniešu bērnu ieskaitot, tad labāk no tā apskāviena nemanāmi atbrīvoties. Ir tādi, ka ļoti ātri pieķeras ikvienam svešiniekam, kas pagadās pie sāna. :)

    AtbildētDzēst
  2. Hmm! patiesībā šāda samīļošana kaut uz mirkli liek pamosties sajūtai, ka kādam esi vajadzīgs... nu vismaz uz tām pāris minūtēm! :) ...bet, ja tas "ķīniešu bērnelis" nezīmējas tavā potenciālā ar viņu un viņš tas 'ar kuriem kaut kas neštimmē tai ķīmijas līmenī un neko vairāk par vienas nakts sexu tu negribi', manuprāt, ir tīri cilvēcīgi taustīties pēc biksēm.. :)

    AtbildētDzēst