iPhone, BlackBerry, Android un sex


Sēžu es lidmašīnā un bukstierēju savu biezo bībeleilīdzīgibiezožurnālu... Dažreiz daudz ko interesantu tādos var atrast. ...un protams, ka pamielot acis uz super sexīgajām puišu bildēm reklāmās. Tomēr šoreiz visvairāk manu uzmanību piesaistīja pavisam, pavisam mazs faktu pieminējums kādas lapas stūrī:

OKCupid (viena no online randiņu vietnēm) izpētījusi no savas aptaujas, ka 10 ir skaitlis, kas vidēji raxturo sexa partneru skaitu, kas bijuši 30 gadu vecam puisim, kurš lieto iPhone. BlackBerry īpašniekiem šis skaitlis ir 8, kam seko 6 tiem, kuriem Androīds kabatā.

Nekādu ziņu par parasto telefonu īpašniekiem vai iemesliem kāpēc šāds salīdzinājums un aptauja vispār tapusi. Arī klusums par to vai statistika attiecas tikai uz puišiem, kas hetero vai tomēr arī homo tika iekļauti, bet skaidrs ir viens - aptauja parāda, ka Apple īpašnieki dzīvo nedaudz sexīgāku dzīvi, piemetot kārtējo pagali Apple popularizētajai atšķirīgai idejai par dzīvesveida atšķirīgumu.

...varbūt pie vainas ir aplikācijas kā Grindr un to pieejamība uz šādiem smārtfoņiem? Bet varbūt tas ir tikai kārtējais guerilla marketing pasākums Apple popularizēšanai mūsdienu sexapsēstai sabiedrībai?


Labi, lai nu kā ar to pētījumu - tagad tev būs vēl viena ice-braker ideja kā uzsākt sarunu ar sexīgu puisi, kuram ir smartfons.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru