Garlaicības mākti video


Ir svētdienas vēls vakars. Apnikušas man ziņas par vēlēšanām. Garlaikojos gultā viens. Sērfoju netā.

Jup, ir pāris video, ko, manuprāt, vērts noskatīties. Bet viss sākās ar to, ka TVnetā atradu tiešām nopietnu ziņu: Heidi Klum pamet Victoria Secret enģelus! (klepus) Tiešām nopietna ziņa, pareizi. (klepus: NĒĒĒĒĒ) :D Tiem, kas nezin - Heidi Klum = pasaulslavena vācu izcelsmes modele, kas apprecējusi Seal un tagad plašākai pasaulei pazīstama kā amerikāņu šova Project Runway vadītāja. Victoria Secret = sieviešu apakšveļas gigants Amerikā.

Bet vienu gan jāatzīst - raxtam klāt pievienotais video ar VS pagājušā gada šova 2. (!) daļu no Yūtūbes man iepatikās tik ļoti, ka noskatījos visus 5 video. Tiešām labi noorganizēts šovs ar meitenēm, kas zin kāpēc tur ir un savu darbu (pārdod apakšveļu) dara ļoti labi.



Tikai iedomājies cik forši būtu vērot, piem., CK puišu apakšbikšu šovu, ja to izvērstu pēc līdzīga scenārija. :P ...vēl joprojām netieku vaļā no Sex on Fire melodijas (šova 2. daļa - All Aboard). Un tai pat laikā nesaprotu kur tā Jesus Luz maģija slēpjas? Bet redz, kādam jau laikam viņš patīk:



...tā sasmējos par nākošā video komentu: vāveres apenēs! (ne mazākā nojausma kāpēc paātrināts un kāpēc sagraizīts, bet skats, jāatzīst, smuks)

===> Yūtūbe neļauj piesaistīt šo citām lapām, tāpēc vien spied še un ej skaties pats.

Nu es takš jau teicu, ka garlaikojos... :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru