Vicious

Jā, jā, būs updeits arī par mani (un manu puiku, jeb varbūt nu būtu jāsaka - mums? hmmm...), bet šis ieraxts par citu geju pāri - pavisam, pavisam nesen izlaisti promo trailerīši interesantam jaunam britu seriālam, par kuru bija minēts geju blogos jau krietni sen - VICIOUS.



Šķiet, izvirtuļi ir labākais, ko varētu izvēlēties no Letonikas piedāvātā tulkojumu klāsta seriāla nosaukumam, bet lai par to pārliecinātos, mums būs vēl nedaudz jāpagaida, jo pirmās sērijas apsolītas vien aprīļa beigās. Vicious būs/ir britu humora seriāls par 2 vecākiem gejiem, kas kopā ir jau 48 gadus. Aha, 48. "Nākotne", kā nosmīnētu mans puika, katru reizi baseinā ieraugot krietni gados esošas miesas (tiem, kas nesaprata - tā viņš iedomājas arī sevi, pēc gadiem. ...daudziem gadiem).

Abi kungi dzīvo kopā nelielā dzīvoklītī Londonas sirdī - Covengārdena rajonā un savas dienas pavada lasot grāmatas, rūpējoties par abu suņuku un nepārtraukti viens otru bakstot. ...lietas mainās brīdī, kad augšējā dzīvoklī ievācoties jauns puisis.

Ja apraxts vien tevi nespēja ieinteresēt, tad seriāla sastāvdaļu saraxts ir krietni vilinošs pats par sevi: vieni no labākajiem britu aktieriem - Ian McKellen un Derek Jacobi (kas abi ir geji arī reālajā dzīvē), kā arī izskatīgais Iwan Rheon (kurš pagaidām vēl nav gejs). Scenāriju raxtījis tas pats džeks, kas to darījis arī Will & Grace.

Kā tas laikam ir ar visu, kas britisks: tas vai nu super patiks, vai arī galīgi to ienīdīsim, bet vismaz būs, kas jauns un super gejisks.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru