Vai tev ir lūbe?


Šī nav pirmā reize, kad ar šo "padarīšanu" sanāk saskarties, bet pirmā, kad beidzot esmu saņēmies par to apjautāties. Proti - kurš ir atbildīgs par lubes gādāšanu? Lieta pavisam vienkārša: katram kabatā ir prezis (nu vismaz tā vajadzētu būt, ja sevi pieskaiti laimīgajiem) :P , bet, lūbe krietni bieži izrādās abiem trūkstoša.



Īstenībā varbūt pat jautājums nav tikai par lūbes līdznēsāšanu, bet pat par to vai stereotipi pastāv arī šajā jomā? I mean, vai tikai es esmu tas, kuram kaut kur pakausī ir iesēdusies iedalīšana: aktīvie rūpējas par prežiem, pasīvie - par lūbi (un varbūt arī popperu).

Savā ziņā drāzties nav tik lēts priex. Ja tiek atrisināta "vietas" problēma, preži, lūbe un varbūt poppers, kopā salasa labu ieguldījumu (ja tev nav bijusi iespēja tos "sagrābties" lielos apjomos attīstītajās valstīs, kur tie nereti pieejami par brīvu). No šāda viedokļa skatoties, būtu tikai godīgi, ja abi iesaistīties uzņemtos savu artavu drošas un mazkaitīgas baudas gūšanai, pareizi?

Tai pat laikā, vai tu būsi ar mieru sexot, ja kāds no jums nebūs dzirdējis par "dalīšanos" sexa izdevumos vai nebūs ar mieru, pa ceļam pie tevis, paņemt trūkstošo saskaitāmo rindā labai baudai? Sex bez preža ir jau sen aprunāta pārdoma, bet sex bez lubes? Pieļauju, ne es vienīgais, laiku pa laikam esam lasījuši dažādu losjonu un krēmu apraxtu, pētot to sastāvdaļu listi (mēs taču zinām, ka eļļas bāze nesadzīvo ar prežiem).

Tas noved pie nākošā jautājuma - vai tu sexotu ar puisi, kurš uzskata, ka otram ir jāparūpējas par visu? Jā, ir tādi...

Daudz jautājumu, kāds ir tavs skatījums?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru