Seriāli - 6

Vienu sezona ir cauri, citiem tā tikai sākas vai sāksies - jaunais apkopojums serieāliem, kuriem daudz maz sekoju.



The Client List - viņa ir mamma 2 maziem bērniem, vīrs viņu nupat ir atstājis un kādam ir jāmaxā par māju. Jenifer Love Hawitt varone sāk strādāt masāžas salonā, kuram ir arī īpašā klientu liste - tiem, kas grib labu nobeigumu masāžai...

Bluestone 42 - ja atceries amerikāņu humora seriālu par kara ārstiem - Mash, šis ir līdzīgs. Afganistānas ikdiena, britu sapieru vienība un britu humors...

Death in Paradise - Ričards ir angļu detektīvs no Londonas. Pretēji viņa gribai, viņš tiek pārcelts uz Saint-Marie salu Karību jūrā, kur policijas iecirknim nav vadītāja. Lieki teikt, ka viņam riebjas saule, jūra un smiltis. Lai arī seriāls šķiet paredzams, tam piemīt super pievlkšanas spēks, kas liek skatīties atkal un atkal. Daudzas sērijas ir iekš YouTube.

Mr Selfridge - ja kādreiz esi bijis Londonā, noteikti esi ievērojis cilvēkus staigājam apkārt ar dzelteniem papīra iepirkumu maisiem - Selfridge & Co atpazīšanas zīme. Šis seriāls ir par veikala īpašnieku, arī pašu veikalu, bet vairāk gan par to kā Mr. Selfridge to izveidoja par vienu no Londonas pazīstamākajiem lielveikaliem. Pretēji šķietamajam - šīs nav garlaicīgi dokumentāls stāsts.

The Americans - ir sešdesmoto gadu beigas. Amerikas specdienesti ir norūpējušies par superspiegiem viņu pašu pagalmos. Spiegiem, kuri izskatās un uzvedās kā viņi paši. Spiegiem, kas runā angliski labāk kā viņi. Spiegiem, kuriem nav atļauts izrunāt pat vienu vārdu krieviski, kopš tā brīža, kad viņi sper savu pirmo soli Amerikā. Tiešām ievelkošs seriāls, kurš centrējas ap tieši šādu krievu spiegu pāri un viņu aktivitātēm. ...un pats labākais - scenārijs seriālam esot balstīts uz reālām personām un notikumiem.

Vikings - History channel logo var atbaidīt ne vienu vien skatīties gribētāju, bet šis seriāls pat ne tuvu nav dokumentāla seriāla līmenim. Vikings Regnar (kurš kādam iespējams būs pazīstams kā sexīgais džeks no Calvin Klein reklāmām) ir atradis veidu kā kuģot atklātā jūrā un šķiet, tas ir tas brīdis, kad no vikingiem sāk bīties visā Eiropas ziemeļdaļā.

House of Cards - politikas aizkulises to visnetīrākajā veidā Kevin Spacey vadībā. Tiešām baudāms seriāls visiem, kuriem patīk politiskās spēlītes, shēmošana pāris gājienus uz priexu un kucīgums smaidot.

The Carrie Diaries - šķiet kaut kad iepriex jau minēju - seriāls ar domu: kā izauga Cerrie un kā Carrie no Sex And The City kļuva ar to Carrie, kuru pazīst miljoniem viņas fanu. Neizturēju 2tro sēriju, bet kritiķi mīl - tev izvēlēties.

Da Vinci's Demons - karstākais no jau drīz sagaidāmajiem (tūlīt pat aiz jaunās The Game of Thrones sezonas) seriāliem. It kā "ticama" pasaka par Leo dzīvi un notikumiem sexīgā Tom Riley personā. ...režisors esot arī apsolījis neizvairīties no Leo homosexualitātes.

Vari ieteikt kādu labu seriālu, ko esmu palaidis garām?


P.S. kāds ir skatījies Cougar Town? Atsauksmes? ...nevaru saņemties.

3 komentāri:

  1. hmm.. Cougar Town pirmo sezonu noskatijos vienaa mirklii, bet nu jau pat jaunakas serijas meedzu palaist garaam, ar laiku apnika..
    Un par citiem serialiem ko varu ieteikt- Grimm un Shameless. (atvainojos par garumziimem)

    AtbildētDzēst
  2. Tavs reiz pieminētais "Suits" ir kļuvis par vienu no maniem iemīļotājajiem seriāliem :)

    AtbildētDzēst
  3. Mr Selfridge - pilnīgi lielisks un ekselents seriāls, burtiski kampju katru sēriju... ļoti labs kostīmu seriāls...

    AtbildētDzēst