Praids Londonā 2011

Londonas 2011. gada praids sākās pusdienslaikā. Kā jau minēju - manas spalvainās kājas un zilās krosenes stāvēja tieši blakus visai procesijai, pavisam netālu no labi sargātajiem un pamatīgi ierobežotajiem (arī gejpāru izaicinātajiem - skūpstoties tieši tiem priekšā) anti-gejistiem. ...nabaga dvēseles - viņi centās cik skaļi vien varēja un cik pārliecinoši vien varēja, bet... Bet nu Dievs ar viņiem. Skaties bildes.






P.S. ja godīgi - biju nedaudz vīlies šī gada praidā. Nu labi - krietni vīlies. Salīdzinot ar citiem, ko sanācis redzēt, šis bija krietni pliekans. Šķita, ka ideja par PARTY, kas parasti asociējas ar visu parādi, šogad ir zudusi. Uz vienas rokas pirkstiem varēja saskaitīt party elementus - visa prāde šogad centrējās ap institūcijām, kompānijām un pārstāvniecībām parādot: mēs esam ar jums un arī mēs esam gejiem draudzīgi.Gandrīz vai šķita, ka tas pārtapis par sava veida (vai pat tiešu) reklāmu.

Braši soļojot, garām devās ierēdniecības pārstāvji, bruņotie spēki, sociālie dienesti, transporta nodrošinātāji, gejiem draudzīgās baznīcas, organizācijas, arodbiedrības, arī sporta klubi un pat orķestri (pūšot un trinkšķinot Lady Gaga, Britney un Minogue jaunākos hītus). Neiztrūkstošie British Airways & Iberia šogad savā platformā "lidināja" sexīgos Blue puišus pilotu uniformās. Neaizmirstot, ka pilsētas mērs un mēra kandidāti soļoja parādes pirmajās rindās. Garām arī notipināja veco ļaužu varavīksnes apvienības, invalīdu, skautu un neskaitāmas jauniešu organizācijas. Geju māmiņas un tētuki ripināja savus ratiņus un nosoļoja arī tie, kuriem citur nav ļauts, plivinot krievu, baltkrievu un lietuviešu karogus. Pat ātrās ēdināšanas iestāde Nandos šogad nesūtīja veselu baru supersexīgu puišu tikai peldbixēs (kā pagāšgad vai gadu vēl atpakaļ), bet veselu baru savu darbinieku... ...un Tesco lielveikala varavīksnes dalībniekiem bija tas gods lielo karogu vilkt. Un jā - beigās tu attopies aplīmēts ar dalībnieku (reklāmas) stikeriem kur nu vien iespējams... Laikam arī praids mainās.

P.P.S. kvalitāte bildēm ir kāda ir. :P

11 comments:

  1. tieši tāds pats praids bija USA - reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma. Ne politikas, ne party.

    AtbildētDzēst
  2. Tev ir resnas kājas :D

    AtbildētDzēst
  3. @express - viss ir proporcināls :-P Gan jau ka arī Tas ir proporcināls kāju apmēram :-P
    Bet, ja nopietni fotogrāfējot sevi viss ir atkarīgs no kameras turēšanas lenķa un objektīva tuvuma/ tāluma līdz fotogrāfējamam objektam. Mazu var padarīt par lielu u.t.t.

    AtbildētDzēst
  4. goš, ne resnas ne kā. :P vai tiešām visam jābūt pakārtotam tam cik liels? jā, ir lielāks kā vidusmēra, bet nu un tad? :D

    AtbildētDzēst
  5. Nu acīmredzot baletdejotājs no tevis nesanāktu :-P

    AtbildētDzēst
  6. "Put on my blue suede shoes...";D skaistas kājas:)

    AtbildētDzēst
  7. forši :D vispār raksts bija par praidu nevis par kājām :D
    to Porno zefīrs - nē, īstenībā ir jo resnāks puisis, jo viņam mazāks, bet tas tā :D

    AtbildētDzēst
  8. Jāgaida UK geju galvaspilsētas Mančestras praids, soloties būt ļoti labs pasākums.

    AtbildētDzēst
  9. @Anonīmais Es tieši domāju Mančesteras praidu apmeklēt, bet nesanāks. Ļoti gribas to saplānot uz nākošo gadu!!!

    AtbildētDzēst
  10. ...varbūt kāds var dot mums ziņu kā tur gājis? Citiem - Mančesteras praids plānots 27. jūlijā 1nos dienā. Vairāk te: http://www.manchesterpride.com

    AtbildētDzēst
  11. Daniēls - 27. augustā, nevis jūlijā, vēl var paspēt pat biļetes nopirkt

    AtbildētDzēst