F**k u weekend!


Zinu, zinu - ir piektdiena un vajadzētu jautrā prātā lēkāt apkārt un neko nedarīt wīkenda gaidās. ...bet man wīkendā jāstrādā., tāpēc... vienkārši ierēkšu par jums wīkendējiem un atkorķēšu nākošo sidru. :P

Bet jokus pie malas nemetot: iečeko šīs divas lietas labam ievadam:

Uzsākt ko vai labāk nē?


Pāris pēdējās dienas netieku vaļā no domām par vienu neilgu brīdi...

Eju es pa pilsētu savā nodabā, pagrieziens aiz pagrieziena, iela, trotuārs, mašīna, veikalu skatlogs, atkal kāds skatlogs un atkal pārkļūstu pāri ielai, kad pēkšņi - BUMS priekšā, ne no kurienes, stāv puisis, kas vairākas reizes redzēts netā. ...kaut ko urbj savā trubā, apkārtni īpaši nepētot, bet laiku pa laikam paceļot galvu, lai it kā novērtētu situāciju. Atminies, ka esat pat kādreiz kādu vārdu pārmijuši čatā, bet tas nekur tālāk par to arī nav novedis. Viņa aizņemtība, garlaicība, neinterese? Nu nezinu. Čalis smuks. Stalts. Labi, lai nu kā, samulsis novērsu skatienu un turpināju savu gaitu, jo nezināju ko īsti lai dara. It kā varētu pateikt sveiks vai ar aci piemiegt, ja viņš skatītos manā virzienā, bet sajutos it kā iejauktos privātajā dzīvē... Netā ir viens, bet uz ielas - publiskā vietā, ir jau kas cits. ...vai varbūt nājoraxta viss uz manu kautrīgumu?

Interesanti

Visi, kam nebija slinkums, jau ir pieminējuši, ka nu arī Ņujorka (un viss štats) ir pievienojusies tām pasaules metropolēm, kuras reģistrē un atzīst viendzimuma laulības. Ir pagājusi tikai nedaudz vairāk kā pilna diena kopš šī vēsturiskā lēmuma stāšanās spēkā un esmu uzsērfojis pāris interesantiem faktiem, kurus gribējās pastāstīt tālāk.

Paldies iPhone!

Šis kopsavilkums nav pieejams. Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai skatītu ziņu.

Lidosta

Ko tev nozīmē lidosta? Būt lidostā? Gaidīt kādu lidostā? Lielam vairumam tā ir mistikas apvīta vieta, kurai piemīt riska caurvīta maģija, kurai tu pakļaujies, lai iegūtu ko pretī. Kopš Love Actually, lielais vairums tev teiks, ka tā ir vieta, kur beidzot satiksi mīļotos, ierodies mājās vai dodies atvaļinājumā, utt.

Lidojot regulāri, man tās maģija ir zudusi un arī riska faktors, manuprāt, tai ir vienāds ar autoostu, kas pilda līdzīgas funkcijas, man tā ir vieta kura palīdz aizbēgt no ikdienas. No realitātes. No problēmām. Tu iekāp lidmašīnā un, no tās izkāpjot, esi citā vietā, kur vari sākt visu no jauna - tev nevienam nav jāstāsta par savām problēmām, tu vari darīt to, ko citur neatļautos vai kaunētos. Ja gribi - vieta, kur sākt jaunu dzīvi, aizmirstot par visu, kas palika tai vietā pa kuru ripinājās tavs čemodāns, tev lēnām soļojot izlidošanas zāles virzienā.

Queer Tango


Tago laikam tiek atzīts par pasaules erotiskāko deju... Un ne jau bez pamata. Tikai pietiek ieyūtūbēt tango lai saprastu kāpēc. To gan es īsti vēl nezināju, kad skolas laikā nācās skaitīt tos 1-2-3us visai klasei kopā zālē (nu gan vairs neatceros kādā klasē, bet lieta kā tāda bija gan). Ohh... Nu jā.

Gadiem ejot, viena filma pēc otras, bredi piti un džolijas, ādamu famīlijas, banderasi un citi pāri to ir tiešām iebīdījuši jutekliskāko (erotisko) deju plauktiņā arī man. Būtu es vien veltījis skolā tam vairāk uzmanības, tad tagad nebūtu kauns dzirdēt draugus spriežam - iet vai nē uz kādu no kārtīgajām ballēm, kas pāris reizes gadā notiek kur nu kurā.

Banāni...



Zinu, trakoti bērnišķīgi. ...bet tomēr smieklīgi sexīgi. :P





London's Pride Pooch 2011


Ko tik neizdomā - šoreiz gan foršā nozīmē... Un stāsts būs par suņiem. Jeb pareizāk sakot - geju suņiem (suņiem, kas ir geju/lesbiešu aprūpē vai suņukiem, kas paši ar varavīksni sirdī).

Nevienam jau vairs nav noslēpums, ka suns ir cilvēka labākais draugs. Un labākajam draugam jau tikai to labāko, pareizi? Skatoties kā vecvecāki savu pekīnieti audzina/izlutina es taisni vai kļūstu greizsirdīgs. Bet sērfojot netā saprotu, ka ēst pie viena galda vēl nav nekas īpašs. Vecvecāki tomēr nepērk brendotas kaklasiksnas, nedodas iepirkt suņam jaunākās klozītes vai neved to uz suņu frizētavu. Nu pagaidām man vienkārši to laikam nav vēl lemts saprast. Nav man suņa. Es vēl esmu augu līmenī (tev būs nenokaltēt savas puķes podiņā, tad varēsi apgreidoties uz zivtiņām, lai nenosprādzinot tās, apgreidotos uz suni vai kaķi. un to veiksmīgi nenovedot izmisumā, tikai tad vari sākt domāt par bērnu. - redz, man vēl tāls ceļš ejams).

Un atkal mieru nedod tie gēni...


Kā tu domā - vai homoseksualitāte ir nodota no paaudzes paaudzēs ar kādu gēnu?

Zinu, zinu, šī doma (uzskats) ne īsti iederas visā uzskatā, ka homoseksualitāte neiedzimst un nav tā, ka geju vecākiem nu būs geju bērni, bet... Labi, punkts, kas neliek man mieru jau ļoti ilgu laiku - ja lasīji kādu no sākuma ieraxtiem no bloga - "Audzinot manu varavīksnēnu", autore stāsta par savu situāciju, kur viņas brālis ir gejs, un viens no viņas pašas mazajiem puikām ir ar (iespējamu) geja pieskaņu... Vai tiešām es esmu vienīgais, kuram šāda sakritība raisa uzacs saraukšanos minētajā jautājumā? ...vai varbūt tā ir tiešām tikai un vienīgi viena no tām daudzajām dīvainajām, bet tiešām nejaušām sakritībām, kas notiek ik dienu?

Praids Londonā 2011

Londonas 2011. gada praids sākās pusdienslaikā. Kā jau minēju - manas spalvainās kājas un zilās krosenes stāvēja tieši blakus visai procesijai, pavisam netālu no labi sargātajiem un pamatīgi ierobežotajiem (arī gejpāru izaicinātajiem - skūpstoties tieši tiem priekšā) anti-gejistiem. ...nabaga dvēseles - viņi centās cik skaļi vien varēja un cik pārliecinoši vien varēja, bet... Bet nu Dievs ar viņiem. Skaties bildes.

Tie paši šorti

 
Uzmini, kuram atvaļinājums nupat ir beidzies un kura spalvainās kājas un zilās krosenes pabija Londonas praidā? Jup, manējās. Bildes būs drīz. Bet tev jau tik un tā šodien laika nebūtu tās gaidīt vai skaīt, jo visi dodas uz pikniku ar Neatkarīgo. :P

Bet atpakaļ pie tēmas: man atklājās savādas (nebijušas) sajūtas.

Kopīrēšana


Vakar vārīju ananāsu ievārījumu. ...ar recepti no neta. Centos. Eksperimenta pēc. Ilgi vārījās. ...un sidrs beidzās. Atstāju katlā. Tagad bail iet skatīties kas tur sanācis. :$

Bet tā tikai neliela atkāpe no stāsta. Stāsta, kas mani jau kādu laiku aktīvi nodarbina. Stāsts par dzīvokli. Jeb pareizāk sakot: stāsts par ideju, kas saistīta ar dzīvokli.

Uzkūlos video (apakšā), kas reklamē jaunu filmu par gejiem ar visiem stereotipiem un dzīvojamās telpas dalīšanu, utt. Viens pēc otra: man gada beigās var sanākt nepieciešamība mainīt dzīvesvietu. Jup, var sanākt. Bet var arī nesanākt. Tātad viss tikai iespējamības garā. Bet ja nu tomēr - vai būtu vērts meklēt līdzīgus puišus, gejus, un īrēt kopīgi? Nu jā - tāda neliela geju mājsaimniecība. Savs savam tuvāks. Nē, ne tā tuvāks, ...bet tik un tā tuvāks.