Piesaki puišus!


Ir pāris lietas, kurām esmu uzticīgs un šī ir viena no tām: ir pienācis laiks sarosīties un atsaukt atmiņā aizvadītā gada iekārojamākos bāliņus, kuri pievērsuši uzmanību, uzjundījuši fantāzijas vai vienkārši bijuši acu priekšā.



Jau 3šo gadu pēc kārtas jautāju tev - iesaki čaļus, kuri, tavuprāt, būtu vērti iekļaut 100 iekārojamāko džeku listē, lai cīnītos par aizvadītā gada iekārojamākā puiša titulu. Un jā - esmu devis iespēju visiem, lai pēc tam man nebūtu jāklausās - a kāpēc tas nav iekļauts vai šitais nav ticis iekšā? Varbūt es kādu nepamanu, varbūt kāds aizmirsies - tavās rokās to atgādināt!

Noteikumi daudz nemainās - precējies vai nē, homo, vai nē, pavārs, aktieris, sportists vai deputātu kandidāts, latvietis vai citas tautas pārstāvis, viss viens - ja puisim ir stipra sasaiste ar LV, viņš der listei. Jaunums šogadam - puisim ne noteikti jābūt Latvijā dzīvojošam. Jup, jādod iespēja arī visiem Sprīdīšiem ārvalstīs sacensties - galvenais, lai būtu laba saite ar LV. Un aizmirsti par kaimiņu Jāni vai Pēteri - viņiem ir jābūt pazīstamiem plašākā publikā.

Pieteikumus ņemšu vērā līdz - 27. novembrim - pēc tam: basta - ciet klusu un balso par pieteiktajiem!

Ir jautājumi? Epasts tas pats vecais - zemmatraca@gmail.com


1 komentārs: