Nu re, arī zirgiem nu pienācis laiks...


Taisni vai gribas jautāt: diez kas būs nākošais? Bezmaz vai jāsastāda melnā humora tops par to kā vislabāk tikt galā ar to "geju būšanu", lai apņēmīgajiem ticīgajiem ir vieglāk pieķerties nākošai lietai, kad kārtējais "lielais" projekts ir izgāzies (diez kāpēc gan tā notika?).  :D



Jau kādu laiku atpakaļ piefiksēju šo stāstu par cowboju baznīcu štatos Virdžīnijā, kas iesaka "ārstēt" homoseksuālismu ar zirgu glaudīšanu un došanos izjādēs, tādējādi vīriešiem ļaujot atbrīvoties no gejiskuma un vairjot viņu vīrišķīgumu. Jup, tik vienkārši... Ar norādi, ka tu glaudi un dodies izjādēs ar viņu īpaši apmācītajiem zirgiem iekš baznīcas rančo. ...vai es jau piminēju, ka tas nav lēts priex? Sākot no 500 dolāru dienā par šo iespēju.

Piebildei gan jāmin, ka minētā baznīcā homoseksuālismu uzskata par kārtējo (vienkāršo) atkarību, kas tāpat kā citas atkarības (alkoholisms, narkomānija, sevis griešana, u.c.) ir "izvēles vadītas" un var tikt ārstētas ar zirgu terapiju (kas ir reāla un psihoterapeitu atzīta padarīšana, ja pareizi veikta), kas mācītu psihoterapeitu vadībā var palīdzēt pārvarēt arī bailes, veidot komunikācijas spējas un lielā mērā palīdzēt psihiskai veselībai garīgi cietušiem pacientiem.





P.S. vienīgais kas man nelīmējas kopā visā tai stāstā ir - kā nākas, ka piemēram nesenais Londonas Olimpisko spēļu čempions jāšanas sportā Carl Hester vēl joprojām ir gejs? Laikam nepareizais zirgs gadījies. ...tiec nu skaidrs?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru